Skip Navigation Links

Spor Haberleri

spor haberleri

Spor Haberleri

Spor   A+a-

ASAŞ SPOR 0 AZGANLIK SPOR 0
2019-2020 Sezonu Hatay 2. Amatör küme (B) Grubunda mücadele eden İskenderun Asaş Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Azganlık Spor ile 0-0 berabere kaldı.
Alınan bu sonucun ardından İskenderun Asaş Spor puanını 14'e çıkartırken, Azganlık Spor'un puanı ise 11 oldu.
ERZİN GÖKDERE SPOR 6 BEKBELE SPOR 0
Günün diğer karşılaşması Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında oynandı. Bu karşılaşmada da Erzin Gökdere Spor, Bekbele Spor'u 6-0 mağlup etti. Erzin Gökdere Spor, elde ettiği farklı galibiyetin ardından puanını 17'ye çıkarttı.
 
 
 
 
 
 
 
TURUNCU MAVİLİ CAMİADA GÖZLER İÇEL MAÇINDA
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor'da Turuncu Mavili camia gözünü Pazar günü saat 14.00 da oynanacak olan İçel İdmanyurdu maçına çevirdi. 5 Temmuz İskenderun Spor çalışmalarını Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde sürdürürken, Turuncu Mavili futbolcular da galibiyetten başka bir düşünceleri bulunmuyor.
GÖZLER MAÇIN HAKEMLERİNE ÇEVRİLDİ
Pazar günü 5 Temmuz İskenderun Spor ile İçel İdmanyurdu arasında oynanacak olan karşılaşma öncesinde gözler hakemlere çevrildi. Şanlıurfa Bölgesi hakemlerinden Mikail Cihangir, geçen sezon İçel İdmanyurdu Spor - 5 Temmuz İskenderun Spor, Adana Kiremithane Spor -İçel İdmanyurdu Spor maçlarını yönetmiş ve her iki karşılaşmadan da Mersin temsilcisi sahadan galibiyetle ayrılmış.
Ne tesadüf ki, aynı hakem Mikail Cihangir, bu hafta oynanacak olan 5 Temmuz İskenderun Spor ile İçel İdmanyurdu Spor maçını yönetecek. Yardımcılarından Diyarbakır bölgesi hakemlerinden Ulaş Çelik ise, bu sezon 20 Ekim tarihinde Reyhanlı'da yapılan karşılaşmada İçel İdmanyurdu Spor, Reyhanlı Spor'u 2-0 mağlup etmiş.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet