Skip Navigation Links

Yeni Kurslarımız Başlıyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kültür müdürlüğü tarafından devam eden ücretsiz kurslara yenilerinin eklendiğini belirtti.

Yeni Kurslarımız Başlıyor

İskenderun   A+a-

Daha önce açılan el sanatları kurslarının yoğun ilgi gördüğü ifade Başkan Fatih Tosyalı,” Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından devam eden ücretsiz kurslarımıza yenilerini ekledik. Çeşitli branşlarda açılan yeni kurslarımız hakkında ön başvuru yapmak ve bilgi almak için 0326 613 49 86 numaralı telefonlarımızı arayabilirsiniz ”dedi.
YENİ AÇILACAK KURSLAR
Haftanın belirli günlerinde katılım göstererek el emeği göz nuru çok sayıda çalışmayı ortaya koyan kursiyerlerin verilen eğitimlerden son derece memnun olduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Yeni İşaret Dili - Denizciler Kültür Merkezi, İlk Yardım - Denizciler Kültür Merkezi, Aşçılık ve Pastacılık Kursu - Tayfur Sökmen Bulvarı Kültür Merkezi, Diksiyon ve Hızlı Klavye Mustafa Kemal Mah. kültür Evi, KPSS Hazırlık Kursu Mustafa Kemal Mah. Kültür Evi, Kuran-ı Kerim Kursu Denizciler Kültür evinde başlayacaktır ”şeklinde konuştu.
ÇEŞİTLİ KURSLAR AÇMAYI SÜRDÜRECEĞİZ
Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İmkânlar ölçüsünde kadınlarımıza çeşitli kurslar açmayı sürdüreceğiz. Kurslarımıza katılan kadınlarımız mesleki bilgi, beceri ve yeterlilik kazanmalarının yanı sıra el becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olunuyor. Kurslarımız ücretsiz veriliyor. Bu manada vatandaşlarımızın sosyal yaşantılarına destek olmayı devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet