Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Haftanın Spor Haberleri

Spor Haberleri

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

İSKENDERUN MEYDAN FC 2 DÖRTYOL ESNAF SPOR 1
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (B) grubunda mücadele eden İskenderun Meydan Gençlik, 5 Temmuz dış sahada yapılan karşılaşmada Dörtyol Esnaf Spor'u 2-1 mağlup etti. İskenderu Meydan Spor'un gollerini Emre Turhan ile Hakan Kaya atarken, Dörtyol Esnaf Spor'un golünü de Ali attı.
Alınan bu sonucun ardından Dörtyol Esnaf Spor, 22 puan ile grupta ikinci sırada yer alırken, haftayı galibiyetle kapatan İskenderun Meydan Gençlikte puanını 16'ya çıkartarak 5. sıraya yükseldi.
Müsabakada Meydan Spor'un taraftarları tribünde görsel şov yaptı.
 
 
 
 
ARMUTLU SPOR 0 ARSUZ KARAAĞAÇ SPOR 1
2019-2020 Sezonu Hatay Süper Amatör Liginde zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Arsuz Karaağaç Spor, Defne Atatürk stadında yapılan karşılaşmada Armutlu Spor'u 1-0 mağlup etti. Alınan bu sonucun ardından Arsuz Karaağaç Spor, 21 puan ile gol averajıyla Samandağ Gençlerbirliği Spor'un ardından 4. sırada yer alıyor.
Günün diğer karşılaşmasında Kırıkhangücü Spor, kendi saha ve seyircisi önünde Samandağ Spor'a 2-1 mağlup oldu. Haftayı galibiyetle kapatan Samandağ Spor, 21 puan toplayıp gol averajıyla 5. sırada yer alıyor.
 
 
 
Erzin Spor'un Başarılı Teknik Direktörü Okan Kopan açıklama
yaptı.
"EMEKLERİMİZ GASP EDİYORLAR"
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Spor'un genç ve başarılı Teknik Direktörü Okan Kopan, Sultanbeyli Spor maçının ardından yaptığı açıklamada sitemlerini dile getirdi.
Okan Kopan, "Ülkemizde deplasmanda galibiyeti kaçıran hocaların klasik demeçlerinde hakemler ile ilgili bir bölüm kesin vardır...Ancak altını dolduramıyorsanız...Bugünkü maçta iki oyuncumun burnu krırıldı birtanesi rakip ceza sahası içerisinde bırakın penaltıyı oyun bile durdurmayan bir hakem triosu ile mücadele ettik.
Nasıl maç kazanabiliriz bilemiyorum. Oyuncularımın emeğine alın terine yazık oluyor. Bugünkü maçta verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı gözlerinden öpüyorum...Emeklerinin karşılıklarının acemi hakemler tarafından gasp edilmesini esefle kınıyorum" dedi.
 
 
 
ERZİN SPOR DEPLASMANDAN PUAN İLE DÖNÜYOR...
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Spor, tüm olumsuzluklara rağmen, yine de başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Hiç bir kamu kurum, Belediye ve iş adamlarından destek almamalarına rağmen, gururlarını ayaklar altına sermemek için şerefleriyle mücadele etmeleri spor kamuoyundan alkış alıyor. Kulüp Başkanı Önder Özbilen tek başına takımın tüm mali imkanlarını sırtlarken, genç teknik Direktör Okan Kopan'da var gücüyle Turuncu Beyazlıları başarıya taşıyor.
Erzin Spor, İstanbul deplasmanında Sultanbeyli Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı. Şevket Teker, Ahmet Oğuz YIlmaz ile Fatih deveci hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Erzin Spor'un golünü 37. dakikada Önder Selimoğlu, Sultanbeyli Belediye Spor'un golüü de 89. dakikada Fatih Taşdelen attı.
Alınan bu sonucun ardında Erzin Sportopladığı 16 puan ile 13. sırada yer alıyor.
 
 
SAMANDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ DOLU DİZGİN 3-0
2019-2020 Sezonu Hatay Süper Amatör Liginde zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Samandağ Gençlerbirliği, Kırıkhan Spor'u 3-0 mağlup ederek başarılı çıkışını sürdürüyor.
Genç ve başarılı Teknik Direktör Zeyni Özdemir'in çalıştırdığı Samandağ Gençlerbirliği Spor'u galibiyete taşıyan golleri Gökhan Aydıngül, Koray Filizaoğlu ile Yusuf Orur attı.
Alınan bu sonucun ardından Samandağ Gençlerbirliği Spor puanını 21'e çıkartarak puan cetvelide 3. sırada yer alıyor.
 
 
PAYAS SPOR 2 ALEMDAĞ BELEDİYE SPOR 0
Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Payas Spor, Payas ilçe stadında yapılan karşılaşmada Alemdağ Spor'u her ii yarıda atılan gollerle 2-0 mağlup etti. Payas Spor'un genç kalecisi Suphi Dağ, yaptığı güzel kurtarışlarla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı..
Pays ilçe stadında oynanan ve Deniz Sercan Akgül, Adnan Akbulut ile İsmail Emre'nin yönettiği karşılaşmalarda ev sahibi Payas Spor'un gollerini 35 ve 83. dakikalarda Mümin Aysever attı. Payas Spor'da 79. dakikada Cuma Ali Üzüm ile 90x4. dakikada Fatih Dalgıç ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördüler.
Maçın bitiş düdüğünün ardından Payas Sporlular, elde ettikleri galibiyeti taraftarlarıyla kutladı.
Bu arada Payas Spor taraftarları, maçınbitiş düdüğünün ardından kulüp Başkanı Mehmet Arslan'a sevgi gösterilerinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş