Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Minik Kulaçlar Atatürk İçin Yarıştı

“10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Minik Kulaçlar Yüzme Müsabakası” geçtiğimiz cumartesi günü oldukça yoğun bir katılımla İskenderun’da yapıldı.

Minik Kulaçlar Atatürk İçin Yarıştı

Spor   A+a-

  İMEAK Deniz Ticaret Odası, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Minik Kulaçlar Yüzme Müsabakası” geçtiğimiz cumartesi günü oldukça yoğun bir katılımla İskenderun’da yapıldı.
7-8-9-10 yaş grubundan yaklaşık 120 yüzücünün kıyasıya yarıştığı müsabakalara ailelerinde ilgisi oldukça büyüktü. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dokuzoğlu, İmeak Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel minik kulaçların heyecanlarına ortak olarak dereceye girenlere madalyalarını takdim edip, kutladılar. Müsabakalara tüm yaş ve branşlarda en fazla sporcuyla kürsüye çıkıp madalyaları toplayan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübümüzün minik yüzücüleri damga vurdular. Yüzücülerimiz performanslarıyla izleyicileri kendilerine hayran bıraktılar. Yüzme ve Sutopu takımlarımızın altyapısını oluşturacak minik yüzücülerimizin gösterdikleri performans kulübümüzün geleceğinin emin ellerde olduğu bizlere bir kez daha gösterdi.
Müsabakalarda tüm sporculara gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı tüm protokol üyelerine teşekkür eder, yarışmaya katılan tüm sporcuları ve ailelerini kutlarım.
Murat Kaptanoğlu
İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü
Başantrenörü
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş