Skip Navigation Links

Futbol Haberleri

futbol haberleri

Futbol Haberleri

Spor   A+a-

Erzin Spor Teknik Direktörü Okan Kopan, Tokat Spor maçının ardından açıklamalarda bulundu...
"GALİBİYETİ BİZE İNANAN BAŞKANIMIZ ÖNDER ÖZBİLEN'E ARMAĞAN EDİYORUZ"
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Spor'da Teknik Direktör Okan Kopan, Tokat Spor karşısında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Galibiyeti bize inanan Başkanımız Önder Özbilen'e armağan ediyoruz" dedi.
Genç Teknik Direktör Okan Kopan'ın açıklaması şöyle.
"Orlu bir sezon başlangıcı ile başlayan serüvenimiz ve hazırlık dönemi geçirmemiş bir takıma göre bulunduğumuz konum kulüp olarak büyük bir başarıdır, bunu gözardı etmek adaletsizlik olur. Çatalca maçı ile bu mücadeleye teknik ekip olarak dahil olduk. Oyun felsefesi üzerinde değişiklikler yapıyoruz. Fiziksel anlamda da verimlilik sürelerini uzatabilmek için ekip iyi mesai harcıyor. Gecen hafta Artvin maçında oyunsal ve fiziksel anlamda çok iyi sinyaller aldık. Oyuncularımiz iyi niyetli ve yapmaya çalışıyorlar. Bu anlayış bizim için şimdilik yeterli. Bugün oynadığımız Tokat spor maçı puan anlamında çok önemliydi. Rakibimizin durumu iyi değildi ve kendilerine saygı duyarak oynadık. Karşılaşma daha farklı olabilirdi. Tokat Spr karşısında aldığımız galibiyet mutluluk verici. Sonuc olarak Potansiyeli olan bir takımız bulunduğumuz yer bizi yansıtmıyor. Çok daha fazla çalışıp doğru işleri yaparak hedef yükseltebileceğimize çok inanıyorum. Bu galibiyeti zor günlerde bize inanan ve güvenen Önder başkanımıza hediye ediyorum" dedi.
 
 
 
ERBAA SPOR 1 PAYAS SPOR 0
Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Payas Spor, Erbaa ilçe stadında oynanan karşılaşmada Erbaa Spor'a 1-0 mağlup oldu. Burak Filik, Mehmet Saldıraner ile Hakan Akkaynak'ın yönettiği müsabakada Erbaa Spor'un golünü 34. dakikada İsmail Bulut attı.
Alınan bu sonucun ardından Erbaa Spor, puanını 15'e çıkartarak 12. sıraya yükselirken, haftayı mağlubiyetle kapatan Payas Spor ile 10 puan ile 16. sırada yer alıyor.
 
 
 
SORGUN BELEDİYE SPOR 1 İSKENDERUN SPOR 1
Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, Sorgun ilçe stadında yapılan ve Turhan Beyke, Selim Göl ile Mert Uzun'un yönettiği karşılaşmada Sorgun Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı. 5 Temmuz İskenderun Spor'un 20, Sorgun Belediye Spor'un da 11 puanı bulunuyor.
 
 
Teknik Direktörlüğe Okan Kopan'ın gelmesinin ardından Turucu Beyazlı ekip Erzin Spor'da yüzler gülmeye başladı....
ERZİN SPOR 3 TOKAT SPOR 0
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Spor'da Teknik Direktörlüğe Okan Kopan'ın gelmesinin ardından yüzler gülmeye başladı.
Turuncu Beyazlı ekip Erzin Spor, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında oynanan karşılalmada ligde düşme hattında bulunan takımlardan Tokat Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 3-0 mağlup etmesi camiasında sevinçle karşılandı.
Batuhan Bayar, Selim Şenöz ile Erol Ernek'in yönettiği karşılaşmada Erzin Spor'un gollerini 40. dakikada Berkant Taşkıran, 74. dakikada Taylan Özgün ile 77. dakikada Okan Salmaz attı.
Erzin Spor, aldığı bu galibiyetin ardından puanını 15'e çıkartırken, Tokat Spor ise 3 puanda kaldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet