Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Bekbele’de Parkları Yeniliyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Park Bahçe Müdürlüğümüz tarafından Bekbele çevre yolu yakınındaki parkta bakım, onarım,

İskenderun Belediyesi Bekbele’de Parkları Yeniliyor

Gündem   A+a-

yenileme çalışmaları yapılıyor” dedi.
Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler, park içerisinde zemin düzenleme ve oyun gruplarının yenilenmesi için montaj çalışması yapıyor.
ÇALIŞMALAR KISA SÜRE TAMAMLANACAK
Parkın çok amaçlı olarak her yaştan insanın yararlanabileceği bir park alanı olacağını olan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” parkın içinde çocuk oyun gruplarının, fitnes aletlerinin ve oturma alanlarının yenileme çalışmaları ve çevre duvarı tadilatı yapılmaktadır. Çok amaçlı yapılan parkta dinlenme alanları ve oturma banları çalışmaları yapılarak kısa süre içinde hizmete açılması hedefleniyor. Periyodik bir şekilde bölgedeki diğer parklarında bakımı yapılacak.” diye konuştu.
HERYERE HİZMET GİDİYOR
Kent genelinde birçok noktada parkların bakımdan geçirildiğini ifade den İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun nüfus bakımından ve her yönden gelişen bir şehir. Bizlerde mahalle ikamet eden vatandaşlarımızın rahat bir nefes alabileceği parklarımızda düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Bazı duyarsız kişiler bu oyun gruplarına taş atıyor, çiziyor, kırıyor, bozuyor. Buralar halka açık hizmet alanları. Vatandaşlarımız bu konuda duyarlı olmalı. Bizler her zaman halkımızın emrindeyiz. Bu alanların sayısını arttıracağız. Parklarımız yenilenen haliyle daha güzel ve daha modern oluyor” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet