Skip Navigation Links

HATSU Genel Kurulu Toplandı

HATSU, Yenilenebilir enerji üretmek için meclisten yetki aldı.

HATSU Genel Kurulu ToplandıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) Genel Kurulu, Kasım ayı olağan toplantısı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirildi.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yoklama ve bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan genel kurulda, bir önceki genel kurul birleşimine ait karar özetleri okundu.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 2 asil ve 2 yedek denetçi seçimi gerçekleştirilirken, denetçilere ödenecek tutar oy birliğiyle kabul edildi.
 
Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne gelir elde etmek, sürdürülebilir şehircilik anlayışına ve çevreye uyumlu yenilenebilir enerji kaynaklarından faydalanmak için rüzgar enerjisi (RES), güneş enerjisi (GES), doğaya uyumlu mikro hidro elektrik santralleri kurulması, dağıtım şirketi Toroslar Enerjisi. TEDAŞ, EPDK ve tüm kamu kurumlarında işlemleri takip etmek üzere Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcıları ve ilgili daire başkanlıklarına oy birliğiyle yetki verildi.
 
HATSU Genel Müdürlüğünün 2020-2024 Yıllarına ait stratejik planının görüşülmesi, 2020 yılına ait performans programının görüşülmesi, 2020 Yılı Gelir–Gider Bütçesi ve Bütçe Kararnamesi konuları Plan ve Bütçe Komisyonuna, 2020 yılı su satışı ve kullanılmış suların boşaltılmasına ilişkin ücret tarifelerinin görüşülmesi Plan, Bütçe ve Tarifeler Komisyonuna ve HATSU tarafından hazırlanan (HATSU) “Memur Disiplin Yönetmeliği”nin görüşülmesi de Hukuk ve İçişleri Komisyonuna havale edildi.
 
HATSU’ya tahsis edilen Matematikçi kadronun değişikliği, HATSU kuruluş ve yönetimine dair teşkilat yönetmeliğindeki iş sağlığı ve güvenliği işlerinin yürütülmesi ile ilgili görev ve yetki değişikliği ve HATSU kuruluş ve yönetimine dair teşkilat yönetmeliğindeki hizmet binalarının kiralanması, iş ve işlemlerinin yürütülmesi ile ilgili görev ve yetki değişikliği de oy birliğiyle kabul edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HATSU Genel Kurulu Toplandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet