Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sağlıkta Gelişim Mega Radyo Konuğu Ozan Yaşar

Kentin tek radyosu Mega Radyo’da her Perşembe sabahı canlı yayınlanan “Sağlıkta Gelişim” adlı canlı söyleşi programında farklı sağlık konuları,

Sağlıkta Gelişim Mega Radyo Konuğu Ozan Yaşar

Gündem   A+a-

Gelişim Hastanesi'nin yetkin isimleri ile masaya yatırılıyor.
‘Mega Radyo Sağlığa İyi Geliyor’ sloganıyla sağlığa ve sağlıklı yaşama dair önemli konuların yetkin ağızlardan paylaşıldığı keyifli sohbet, Radyo dinleyenlerinin ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Yapımı ve moderatörlüğü, deneyimli Gazeteci, Radyo-TV yapımcısı, Mega Medya Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı tarafından yapılan “Sağlıkta Gelişim” programının bu haftaki konuğu, İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Genel Koordinatörü H.Ozan Yaşar oldu.
Sıcak ve samimi sohbet ortamında gerçekleşen programda Gelişim Hastanesinin başarılı yöneticisi Ozan Yaşar, özel sağlık kuruluşlarında geçen 27 yıllık profesyonel yöneticiliği ile ilgili kariyer yolculuğundan söz etti. Sağlık sektörüyle ilgili Semir Yazıcı’nın sorularını samimiyetle yanıtladı.
14 yıldır İskenderun’da sağlık hizmeti vermekte olan Gelişim Hastanesinin, sürekli gelişmeye odaklı, günün teknolojik ve fiziksel şartlarını üst düzeye taşımaya yönelik yatırımlarının devam ettiğini vurgulayan Ozan Yaşar, Bölgedeki hastaların tedavi için Kent dışındaki hastanelere gerek duymayacağı bir ortamı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.
Bölgenin önemli bir kurumsal markası olma hedefinde oldukça mesafe kat ettiklerini belirten Ozan Yaşar, Sağlık sektöründe kurumsal güven ve başarı için İşini seven, konusunda uzman, sorumluluk sahibi, pozitif bireylerle hasta memnuniyetini önceleyen takım çalışmasına önem verdiklerini söyledi.
Profesyonel yöneticilik kariyerinde 27 yıllık tecrübesiyle Gelişim Hastanesini başarıyla yöneten Ozan Yaşar, Hastane sahipleri Metin Yıldız ve Yalım Yıldız’a teşekkür ederek sağlık sektörüne yatırım yapmaya fedakârca devam ettiklerini belirtti. Yaşar özetle; “Onkoloji, Kalp Damar Cerrahisi, Beyin cerrahisi, Obezite cerrahisi gibi önemli branşlarda iddialı ve teknolojik donanımı yüksek olan Gelişim Hastanesi, Uzman hekim kadrosu, yoğun bakım üniteleri ve yatak kapasitesiyle de bölgede büyük öneme sahiptir. Hastanemiz ayrıca bölgemizin tek Sağlık Turizmi belgeli sağlık kuruluşudur” dedi.
Mega Radyo stüdyolarından canlı yayımlanan “Sağlıkta Gelişim” söyleşi programı, FM bandı 97.7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden canlı yayınlandı. Mega Medya Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu programın yayın kumanda masasını Mustafa Mert ve Şirvan Selçuk yönetti. Yaklaşık bir buçuk saat süren programa ilgi yoğun oldu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar