Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sahil Projesi İhalesi Geri Çekildi

İYİ PARTİ GURUP SÖZCÜSÜ EMRE ARIK TEŞEKKÜR ETTİ

Sahil Projesi İhalesi Geri Çekildi

Dörtyol   A+a-

 
İyi Parti Dörtyol Belediye Meclis üyeleri adına Grup sözcüsü Av. Emre Arık dün yaptıkları basın açıklaması üzerine Dörtyol Belediye Başkanlığının “SAHİLBOYU (Barınak ve Öğme-İş Arası) PARK REVİZYONU, YOL, TRETUVAR VE MUHTELİF İNŞAAT YAPIM İŞİ” ihalesini bu gün geri çektiğini belirterek yanlıştan dönüldüğü için idareye teşekkür etti.
Dörtyol Belediye Meclisi İyi Parti Gurubu adına açıklama yapan Av. Emre Arık; "Dörtyol Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Dörtyol sahil bandında balıkçı barınağından başlayıp, ÖĞME- İŞ sitesi arasında “SAHİLBOYU (Barınak ve Öğme-İş Arası) PARK REVİZYONU, YOL, TRETUVAR VE MUHTELİF İNŞAAT YAPIM İŞİ” adı altında yeni bir ihale çıkılmıştı. Ne Millet İttifakı, ne de Cumhur ittifakı meclis üyelerinin bilgisi dışında ve meclis onayı olmadan çıkılan ihalenin ileride olumsuz sonuçlar doğurabileceği yönündeki ikazlarımız Dörtyol Belediyesi tarafından olumlu bulunarak ihalenin bu gün itibariyle geri çekildiğini öğrenmiş bulunuyoruz.
Dörtyol Belediye Başkanı Sayın Fadıl Keskin'e meclis üyelerinin ikaz ve önerilerine gösterdiği hassasiyet ve ihalenin geri çekilmiş olması münasebetiyle şahsım ve gurubum adına teşekkür ediyorum." dedi.
 
 Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş