Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Fatih Tosyalı Erzinli Muhtarları İskenderun'da Konuk Etti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’un doğasıyla, sosyal ve kültürel yapısı ile güzel bir şehir olduğunu söyledi.

Başkan Fatih Tosyalı Erzinli  Muhtarları İskenderun'da Konuk Etti

İskenderun   A+a-

 Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci ve Erzin mahalle muhtarlarını İskenderun Belediyesi 3’nolu sosyal tesisinde konuk etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Erzin Kaymakamımız Ahmet Demirci ve Erzin mahalle muhtarlarımızı İskenderun Kaymakamımız İskender Yönden ile birlikte belediyemizin sosyal tesisinde konuk ettik. İskenderun'umuzun sahip olduğu güzellikler hakkında ve belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Kıymetli konuklarımıza kentimizde hoşça bir vakit geçirmelerini dileyerek tüm Erzinli hemşerilerimizi güzel İskenderun’umuzu gezmeye ve görmeye davet ettik” dedi.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise ,”Erzin benim daha önce görev yaptığım güzel bir kent. Burada önemli hizmetler yaptık. Sizlere şimdi İskenderun’da konuk ettiğimiz için son derece mutluyum. Hoş geldiniz şerefler getirdiniz” şeklinde konuştu.
Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci ve Erzin mahalle muhtarları ise İskenderun’da olmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek çalışmalarında Kaymakam İskender Yönden ve Başkan Fatih Tosyalı ile başarılar dilediler.
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci ve Erzin mahalle muhtarları, Kaymakam İskender Yönden ve Başkan Fatih Tosyalı’ya günün anısına plaket taktim etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar