Skip Navigation Links

'Yağmurun Tanıklığı“Adlı Çocuk Oyunu Samandağ'da

i ''Yağmurun Tanıklığı'' adlı çocuk oyunu 17 Kasım 2019 Pazar günü saat: 14.00 de Yeni Çarşı Konferans Salonu’nda sahnelenecek.

'Yağmurun Tanıklığı“Adlı Çocuk Oyunu Samandağ'da

Kültür Sanat   A+a-

 Samandağ Belediyesinin düzenlediği ''Yağmurun Tanıklığı'' adlı çocuk oyunu 17 Kasım 2019 Pazar günü saat: 14.00 de Yeni Çarşı Konferans Salonu’nda, Hatay Yenigün Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenece.
Samandağ Belediyesi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan gösteride tiyatro oyunun yanı sıra Palyaço gösterisi, müzik ve şiir dinletisi sunulacak.
Hatay Yenigün Tiyatro Topluluğu Yönetmeni Yusuf Recepoğlu yaptığı açıklamada: ''Tiyatro da ki amaç oyuncu olmaktan çok, kişilerin ruh ve bedenlerini eğitmeleri, yaratıcı güçlerini ortaya çıkarmaları ve öz güvenlerini kazanmalarına yardımcı olmasıdır. Tiyatro çalışmaları çocukların ve gençlerin bu aşamada ne öğrenip, ne kadar yol aldıkları, medeni cesaretlerini ne kadar oluşturduklarını görebiliyoruz'' dedi.
Recepoğlu açıklamasının devamında; “ Çocukların her şeyi oyunla ve eğlence ile öğrenmelerini istiyoruz. Bu çocukların algısı için önemli, bu nedenle gösterimizde Hatay'ın tanınan deneyimli palyaçosu İpek Başçeken Sarı gösterimizde çocukları eğlendirip türlü hediyeler sunacaktır. Aynı zamanda 'Antakya Anatolia Müzik evi eşsiz ekibi ile gösterimize renk katıp, unutulmaz bir müzik dinletisi sunacaklar.” İfadelerine yer verdi.
 
“İLK TATİL HEDİYENİZ BİZDEN”
2019 – 2020 eğitim öğretim yılında ilk ara tatile denk gelecek olan tiyatro gösterisi ile ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada “çocuklarımız için “İlk Tatil Hediyesi Bizden Olsun” dedik” ifadeleri kullanıldı.
Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada; “ Samandağ Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Sn. Av. Refik Eryılmaz’ın öncülüğünde kültür sanat çalışmalarına desteklerimizi sürdürüyoruz. Tiyatronun çocuklara sunduğu hayatı keşfetme ve öğrenme olanağının yanı sıra sorumluluk ruhunu ve ekip çalışmasını pekiştirmek amacıyla çocuklarımızın ara tatillerinde İlk Tatil Hediyesi Bizden Olsun diyerek bu çocuk oyununu düzenledik. Tiyatro gösterimine çocukların aileleri ile birlikte katılmaları önemle rica olunur. Tiyatro gösterimiz ücretsiz olup bütün halkımız davetlidir.” İfadelerine yer verildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet