Skip Navigation Links

Duyguların Yükselişe Geçtiği An!

Sizin Hiç Babanız Öldü mü?

Duyguların Yükselişe Geçtiği An! Web
TV

Eğitim   A+a-

 Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde 10 Kasım Atatürk’ü Anma programları kapsamında, Ortaokul Öğrencilerinin düzenlediği “İşte Mustafa Kemal” adlı tiyatro oyunu ayakta alkışlandı.
Haftalardır hazırlıkları süren “İşte Mustafa Kemal” oyununun takdimini Ortaokul Müdürü Serkan Kaya yaparken, başarının haklı gururunu oyun sahnelenmeden önce tüm salona hissettirdi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluğundan, Kurtuluş Savaşı mücadelesi, Cumhuriyeti ilan edişi ve aramızdan ayrıldığı ana kadar yaşanan süreci tiyatro sahnesine sığdıran Özel Yükseliş Koleji Ortaokul öğrencileri, sergiledikleri performansla profesyonel sanatçılara taş çıkardılar, salonda duygu seli yaşattılar.
Öğrencilerin hep bir ağızdan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kastederek “Sizin Hiç Babanız Öldü mü?” sözleri salonda yankılandığı anda, bir çok izleyici gözyaşlarına hakim olamadı.
Özel Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen’in kadim dostları İsmet Yarıkkaya, Asuman Süar ve Suphi Karamanoğlu ile Genel Müdür Aykut Davut Öktem’le birlikte izlediği tiyatro oyunu, veliler tarafından ayakta alkışlandı.
Herbiri sahnede devleşen öğrenciler, bir tiyatro oyununda değil, cephede Mustafa Kemal’le birlikte savaşan birer Türk askeri, Cumhuriyeti ilan eden birer mebus gibiydiler.
Her anı duygu yüklü, içselleştirilerek oynanan İşte Mustafa Kemal Oyunu’nda görev alan öğrenci ve öğretmenler kadar, müzikleriyle oyuna can veren iki başarılı isim Müzik Öğretmeni Yeliz Özonur ve Sanatçı Habib, başarının mimarlarından oldular.
Özel Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen oyunun sonunda Tüm idari ve öğretim kadrosu ile öğrencilerini tebrik etti.
Hatay’ın Avrupa Kalite Ödülü Alan Tek Özel Okulu Yükseliş!
Tiyatro oyunu ayakta alkışlandığı anlarda duygu selinin sonunda sahneye çıkan Özel Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen Avrupa Kalite Ödülü müjdesini velilerle paylaştı.
Üretilen projeler, eğitim kalitesi ve daha bir çok kriteri yerine getiren Özel Yükseliş Koleji’nin Hatay’da Avrupa Kalite Ödülü alan tek özel okul olduğunu belirterek velilerle bu gururu paylaştı.
Duyguların Yükselişe Geçtiği An!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet