Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tosyalı Fidan Dikim Törenine Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla düzenlenen fidan dikme törenine katıldı.

Başkan Tosyalı Fidan Dikim Törenine Katıldı

Hatay   A+a-

Düğünyrudu Karaçalı mevkiinde gerçekleşen etkinliğe İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Binbaşı Sn. Oğuz Emre Çiçek, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Kurum Müdürleri, siyasi parti teşkilatları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ da öğrenciler ve vatandaşlarla birlikte fidan dikerek can suyunu verdi.
Başkan Fatih Tosyalı,” gelecek nesillere bırakacağımız en anlamlı ve değerli büyük bir mirastır. Biz İskenderun Belediyesi olarak yeşillendirme çalışmalarına büyük önem veriyor, yeşil alanların korunmasına da hassasiyet gösteriyoruz. Sağlıklı, yaşanabilecek bir çevre için her bireyin mutlaka fidan dikmesi gerekir. “dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Bugün 11 Milyon Fidan Yarın Geleceğe Nefes" sloganıyla "Dünya Rekoruna" ulaşma hedefinin yanı sıra yeşilin her tonuyla toprağa hayat ve canlılara nefes olacak çevre seferberliğini Türkiye genelinde olduğu gibi İskenderun'da da başlatmış bulunuyoruz. Fidanı dikmenin yanı sıra korumakta bir o kadar önemlidir. Bu vesileyle fidan dikme etkinliğine katılan tüm hemşerilerimi kutluyorum, bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş