Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'da İntihar Girişimi

Antakya’da, 35-40 yaşlarındaki simit satıcısı, boynuna geçirdiği ipte sallanırken son anda kurtarıldı.

Hatay'da İntihar Girişimi

Gündem   A+a-

 35-40 yaşlarındaki “Oktay” adlı bir genç, kendini iple asıp intihar ederken, son nefesini vereceği sırada kurtarıldı. Tesadüfen olayı gören 15-16 yaşlarındaki bir çocuğun çevredekilere haber vermesiyle olay yerine gelenler, gencin boynuna geçirdiği ipi önce kesti, daha sonra baygın halde yere bırakılan “Oktay” adlı simit satıcısı olduğu öğrenilen genç için Ambulans çağrıldı. Gelen ekipler, intihar girişiminde bulunan genci, masaj başta olmak üzere, hızlı bir müdahale ile yeniden yaşama döndürdü.
Olay, 9 Kasım Cumartesi günü saat 18.45 sıralarında, Antakya Stadı arkasındaki Nazım Koka sahası açık tribün ile stat duvarı arasında gerçekleşti. İddiaya göre, Vali Ürgen Bulvarı’nda simit sattığı bildirilen “Oktay” adlı 40 yaşlarındaki genç, çamaşır ipini, tribün demirleri ile duvar demirlerine bağladıktan sonra, ilmiği boynuna geçirdi ve kendini astı. Bu sırada olayı gören 15-16 yaşlarındaki gencin, yakın mesafedeki Ürgen Parkındakilere haber vermesi üzerine, aralarında Gazeteci İlyas Bayraktar’ın da bulunduğu; Kasım Kuday, Mustafa Abay ve Mehmet Dinç adlı kişiler, koşarak olay yerine gitti. Bıçak yardımıyla, önce ip kesildi. Nefessiz kaldığı ifade edilen “Oktay” adlı gencin birkaç saniye sora güçlükle de olsa nefes aldığı gözlendi. Olay, anında 112 Ambulansa bildirilirken, gelen ekipler, önce gencin kalbine tazyik yaptı ve hızlı bir müdahale ile yaşama döndürüldü, ardından genel muayene ve tedavi için hastaneye götürüldü.
Türkiye’de geçtiğimiz hafta, İstanbul ardından Antalya ilindeki toplu intihar olaylarının ardından, ilimiz Antakya ilçesinde de intihar girişiminde bulunulması dikkat çekti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş