Skip Navigation Links

Aslan yattığı Yerden Belli olur.

İskenderunspor'un gerçekleştirdiği olağan üstü kongrenin arından görev dağılımı gerçekleştirildi

Spor   A+a-


 
Heyecanı tesislerden sağlamalıyız.
İskenderunspor’un gerçekleştirdiği olağan üstü kongrenin arından görev dağılımı gerçekleştirildi. İskenderunspor’un daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarını hızlandıran İskenderunspor yönetimi dört koldan çalışmaları sürdürüyor.
Bir yandan takımın kamp çalışmaları sürerken diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Yönetim kurulu üyesi ve Basın sözcüsü Müfit tennioğlu ise Takımın şu anda kampta bulunmasından dolay tadilata ihtiyacı olan tesislerin tamamının bakım ve onarımın yapmaya başladı.
 
 
Uzun yıllardır bakım ve onarımı yapılmayan tesislerin daha kullanışlı ve birçok yerin daha temiz ve kullanılır hale getirilmesi için çalışmalara başladı.
Sabah saatlerinde İskenderunspor tesislerine giden ve burada bulunan eksikliklerin tamamını tespit ederek futbolcuların kampta bulunduğu süre içerisinde tesisin yeniden elden geçirilmesini istedi.
 
 
Odaları Tek tek gezen İskenderunspor yönetim kurulu üyesi Mimar tennioğlu haber ekibimizin sorularını yanıtladı.
şu anda tesiste bakım ve onarım gerçekleştirilecek futbolcularımızın da kampta olmasından dolayı tam zamanı bazı yerlerde ciddi sorunlar var bizlerde tesisleşmenin ne kadar önemli olduğunun farkındayız en azından aslan yattığı yerden belli olur sözüyle hareket ederek futbolcuların kaldığı yerlerin çok güzel ve rahat olmasını sağlayacağız.
 
 
Duşların tamamı yeniden elden geçirilecek, duvarların boyaları yenilenecek, kapıların boyaları gerçekleştirilecek duvarda kırık dökük olan yerlerin de tamamı hemen yapılacak. Futbolcularda yeni bir sayfa açarak yeni sezona merhaba diyecekler açıklamasını yaptı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet