Skip Navigation Links

Makzume Lisesi’nden Duygulandıran Oratoryo

10 Kasım 2019 Pazar günü saat: 10.00' da Özel Doğa Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda icra edilen anma programı;

Makzume Lisesi’nden Duygulandıran Oratoryo

Gündem   A+a-

Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere aziz vatan topraklarımızın bütünlüğü ve yüce milletimizin selameti için canlarını severek feda eden tüm şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu yapılması ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayarak, akabinde günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapılması ve çeşitli gösterilerin sunulmasıyla devam etti.
Günün anlam ve önemine yönelik konuşmada Büyük Önder Atatürk'ün müstesna şahsiyetine bir kez daha dikkat çekilmesinin müteakibinde 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığınca görevlendirilen bir subay tarafından Atatürk'ün askeri yönü ile ilgili bir sunum yapıldı.
Atatürk'ün sevdiği şarkıların sunumunu yapan Belediye Kent Orkestrası izleyicilerin beğenisini kazanırken, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi'nin öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanarak sahnelenen “Kurtuluş Mustafa Kemal” konulu oratoryo ise ayakta alkışlandı.
Atatürk haftası dolayısıyla okullar arasında gerçekleştirilen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize protokol üyelerince ödülleri takdim edildi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet