Skip Navigation Links

Hacıahmetli Muhtarı İsmail Kıra’dan Jet Açıklama!

Futbol Sahasını Süren Kişi Hakkında Resmi İşlem Yaptırdım!!!

Hacıahmetli Muhtarı İsmail Kıra’dan Jet Açıklama!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde uzun yıllardır gayri resmi spor alanı ve futbol sahası olarak kullanılan arazinin tarımsal amaçlı bir vatandaş tarafından sürülmesi büyük tepkilere neden olmuştu.
Çocukluklarında, gençliklerinde top oynadıkları, arkadaşlarıyla birlikte kötü alışkanlıklardan uzak bir şekilde Hacıahmetli’nin temiz havasında sağlıklı bir yaşam sürdüklerini belirten Mahalle Halkı, gelecek nesillerinde bu futbol sahasında büyümesi gerektiğini ifade etmişlerdi.
Tarım amaçlı sürülen futbol sahasındaki kaleler de sökülmüş, arazi neredeyse tarım yapmaya hazır hale getirilmişti.
Resmiyette spor alanı ve futbol sahası olarak tescillenmeyen ve uzun yıllardır futbol sahası olarak kullanılan Milli Emlak Müdürlüğü uhdesindeki Hazine arazisinin tarımsal amaçlı sürülmesi üzerine ortaya bir çok iddia atılırken, iddiaların odağındaki isim Arsuz ilçesi Hacıahmetli Mahallesi Muhtarı İsmail Kıra açıklama yaptı.
Sosyal medyada yapılan bir çok yorumda futbol sahasının kendisinin bilgisi dahilinde tarımsal amaçlı sürüldüğü iddialarının asılsız olduğunu belirten Hacıahmetli Mahallesi Muhtarı İsmail Kıra, 2 Kasım Cumartesi gününü 3 Kasım Pazar gününe bağlayan gece geç saatlerde polis memurunun araması sonucu olayı öğrendiğini söyledi.
Olayı ilk öğrendiği gecenin sabahında futbol sahasını tarımsal amaçlı süren kişiyi tespit ederek evine gittiğini belirten Muhtar İsmail Kıra, aldığı olumsuz yanıt ve gördüğü tepki üzerine Pazartesi günü İskenderun Milli Emlak Müdürü’nü ziyaret ederek şahıs hakkında şikayetçi olduğunu söyledi.
İskenderun Milli Emlak Müdürlüğü’nün en kısa sürede futbol sahasını süren kişiyle ilgili işlemleri başlattığını ve sahanın eski haline getirilmesi yönünde bir yazının tebliğ edildiğini belirten İsmail Kıra, Hacıahmetli halkının menfaatlerini korumak adına ne gerekiyorsa yaptığı ve yapmaya da devam edeceğini söyledi.
Halkın ortak spor alanı olarak uzun yıllar hizmet veren futbol sahasının korunması için yargıya da başvuracaklarını belirten İsmail Kıra, yeni spor alanları için mücadele verirken, mevcut sahanın elden gitmesine razı olmanın mümkün olmadığını ifade etti.
Tarım amaçlı sürülen futbol sahasındaki kalelerin söküldüğü yere yeniden konulduğunu hatırlatan Hacıahmetli Mahallesi Muhtarı İsmail Kıra, muhtarlık maaşının dahi hizmete dönüştürülmesinde kullanıldığını belirterek, bugüne kadar mahalle halkının faydasına hizmet etmek gayretinde olduğunu vurguladı.
 
 
 
 
 
Hacıahmetli Muhtarı İsmail Kıra’dan Jet Açıklama! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet