Skip Navigation Links

Opet’in 1173’üncü İstasyonu Hatay’da Hizmete Girdi

OPET’in Türkiye genelindeki 1173, Hatay’daki ise 16’ncı istasyonu ‘G.N.H Karataş Petrol’ düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı.

Opet’in 1173’üncü İstasyonu Hatay’da Hizmete Girdi

Gündem   A+a-

G.N.H Karataş Petrol, OPET’in müşteri memnuniyeti odaklı “kusursuz hizmet” anlayışı ile tüketicileri kaliteli üstün performanslı ürünler ve güler yüzlü hizmetle buluşturacak.
G.N.H Karataş Petrol Akaryakıt İstasyonu, 3 Kasım Pazar günü düzenlenen törenle hizmete girdi. Hatay Güney Söğüt Mahallesi, Samandağ Yolu Mevkii’nde hizmet vermeye başlayan G.N.H Karataş Petrol Akaryakıt İstasyonu’nun açılış törenine Hatay Milletvekilleri Serkan Topal ve Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ile istasyon sahibi Hüsamettin Karataş’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Hatay Samandağ’da bulunan, 1 LPG ve 3 akaryakıt olmak üzere 4 adadan oluşan istasyonda OPET’in müşteri memnuniyeti odaklı “kusursuz hizmet” anlayışı ile tüketicileri üstün performanslı ULTRA FORCE ve ECO FORCE ürünleriyle buluşturacak. 7 gün 24 saat açık olan OPET Fullmarket’in yanı sıra OPET’in Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamındaki modern ve hijyenik tuvaletleri de istasyonda müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım kapsamında hizmet verecek.
OPET PETROLCÜLÜK A.Ş
OPET, akaryakıt dağıtım sektöründe, perakende satışlar, ticari ve endüstriyel satışlar, depolama ve uluslararası ürün ticareti konularının yanı sıra iştirakleri ile madeni yağlar ve jet yakıtı alanlarında faaliyet gösteriyor. Yeni ürün ve hizmetleri, hızla gelişen istasyon ağı ve fark yaratan sosyal sorumluluk yaklaşımıyla dikkat çeken OPET, sektörün büyük oyuncuları içindeki tek yerli şirkettir. Türkiye’de akaryakıt dağıtım sektöründe müşteri memnuniyetinin değişmez lideri OPET’in SUNPET markası ile birlikte 1600’ü aşkın istasyonu bulunuyor. Pazarda büyük rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi 1 milyon metrekübün üzerinde olan OPET, aynı zamanda akaryakıt sektörünün teknolojiyi en iyi kullanan markası olarak biliniyor. OPET, bu anlamda bir önceki yıl sektörde bir ilke imza atarak geliştirdiği ‘Akıllı Dolum Sistemi’ ile müşterisini ve aracını elektronik ortamda pompa sistemine kaydederek tüm Türkiye’deki akaryakıt istasyonlarından uygun yakıtın alınabilmesini sağlayıp farkını ortaya koydu. KalDer (Türkiye Kalite Derneği) tarafından 12 yıldır ‘Müşteri bağlılığı en yüksek marka’ seçilen OPET, aynı zamanda ‘Superbrands’ ve Lovemark gibi unvanların da sahibi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet