Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TÜRFAD Hatay'dan Durmuş Ali Çolak'a Kutlama

Durmuş Ali Çolak'ın Adana Demirspor teknik direktörlüğü görevine gelmesi İskenderun spor kamuoyunu heyecanlandırırken, TÜRFAD Hatay Şubesi de bir kutl

Spor   A+a-

 
Durmuş Ali Çolak’ın Adana Demirspor teknik direktörlüğü görevine gelmesi İskenderun spor kamuoyunu heyecanlandırırken, TÜRFAD Hatay Şubesi de bir kutlama açıklaması yaptı..
 
TÜRFAD Hatay’dan Durmuş Ali Çolak’a Kutlama
TÜRFAD Hatay Şubesi Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Akın Cerrahoğlu, İskenderun’un gururu Durmuş Ali Çolak’ın, Adana Demirspor teknik direktörlüğüne getirilmesi nedeniyle bir açıklama yaparak , mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.
Durmuş Ali Çolak’ın Türkiye profesyonel liginde futbola katkılarının büyük olduğunu belirten Akın Cerrahoğlu, “Durmuş Ali Çolak, futbola çok önemli katkılar sonmuş bir hocamızdır. Adana Demirspor’u şampiyon yaparak gurur ve mutluluğumuzu katlayacağından hiç kuşkumuz yoktur” dedi.
Akın Cerrahoğlu açıklamasının devamında şöyle dedi:
“Durmuş Ali Çolak benim aynı zamanda takım ve mahalle arkadaşımdır. Kendisini Adana Demir Spor gibi Türkiye’nin güzide takımlarından bir tanesiyle anlaşması, Türkiye Futbol Adamları Hatay Şubesi olarak bizi mutlu etmiştir. Biz Durmuş hocamızın futbolculuk dönemini çok iyi bildiğimiz için, o dönemlerde ki performansıyla Adana Demir Sporu Şampiyon yaparak, bizleri bölgemizin bir antrenörü olarak mutlu edecektir. Bu İskenderun halkının, spor halkının gönlünden geçen arzusudur. Durmuş hocamıza başarılar diliyoruz.
Durmuş hocamın yakın bölge takımlarını çalıştırdığı dönemlerde, İskenderun sporseverler belirli dönemlerde Durmuş hocama destek gıyabında yanına gidip yanında bulunuyorlardı. Adana’da bu görevi yapacağından dolayı, biz de zaman zaman gidip durmuş hocamıza destek vereceğiz. “
 



Akın Cerrahoğlu 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar