Skip Navigation Links

Arıza Giderildi

İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu'nda oluşan arızanın giderildiğini belirten Erdoğan, 'Artık velilerimizin içi rahat olabilir' dedi.

Spor   A+a-

 
İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu’nda oluşan arızanın giderildiğini belirten Erdoğan, “Artık velilerimizin içi rahat olabilir” dedi.
İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Turgay Erdoğan, İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu’nun kazan dairesinde oluşan arıza sonucu iki günlüğüne havuz suyunun soğumasının söz konusu olduğunu fakat şu anda arızanın giderildiğini ve havuz suyunun sürekli sıcak olduğunu söyledi. Erdoğan açıklamasında: “Normal olarak hizmet satın alımlarda genellikle elemanlarımız temizlik işçisi olduğundan, kömür işlerine bakacak elimizde eleman yoktu. Şuan kömür işlerine bakacak elemanı da temin ettik. Bunun neticesinde hem sabah hem de akşam kazan dairemiz tam teşekkülü olarak çalışmaktadır. Dün havuzda yaptığım denetlemede 28 derece suyun sıcaklığıydı. Tabi velilerin haklı olduğu bir iki gün havuzun soğuması söz konusu oldu. Kazan dairesinde bir arıza nedeniyle suyu kesip kaynağın yapılması gerekiyordu. Kaynak yapılmadığı için ister istemez su vermedik orada bir havuzun soğuması söz konusu oldu. Şuanda bu arıza giderilmiştir. Şuanda arıza giderildi ve velilerimizin içi rahat olabilir. Velilerin bu tip şikayetleri olursa bizlere 613 70 81 numaradan ulaşabilirler” dedi.
 


Turgay Erdoğan Kapalı Yüzme Havuzu ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet