Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Haftanın Spor Haberleri

Haftanın Spor Haberleri

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

ARSUZ KARAAĞAÇGÜCÜ SPOR'A İLGİ GİDEREK ARTIYOR
Türk futboluna ufuk açması beklenen ve bir süre önce faaliyetine başlayan Arsuz Karaağaçgücü Spor'a ilgi her geçen gün diderek artıyor. Türk Futboluna başar nesiller yetiştiren ve bölgemizin saygı spor adamları tarafından kurulan Arsuz Karaağaçgücü takımının ziyaretçileri de gün geçtikçe artıyor.
Çiçeği burnunda yeni Spor kulübü olan Arsuz Karaağaçgücü Spor'u Arsuz Belediye Meclis üyeleri Rami Köklü, Sadet Berkyürek, Ali Kemal Güçlü, Yusuf Yüksel ile Hamdan Demirkıran yıldız futbolcuların antrenman yaptığı Televole halı sahasında yıldız futbolcuları davet üzerine ziyaret ederek çalışmalarını yerinde incelediler.
Arsuz Karaağaçgücü Spor Kulüp Başkanı Ali Tek, yaptığı açıklamada, "Takımımızın antrenmanını davetimiz üzerine ziyaret ederek gösterdikleri teveccüh ve takımımıza verdiği desteklerden dolayı, Arsuz Belediyemizin saygın Belediye Meclis üyelerine kulüp yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz. Takımımızın vizyonu öncelikle iyi birey, iyi sporcu ve Türk futboluna hocalarımızın çabalarıyla bundan önce olduğu gibi bunda sonra da sayısız futbolcu yetiştirmektir. Arsuz Karağaçgücü takımımız bölgemize hayırlı olsun" dedi.
 
 
 
 
 
ERZİN SPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ OKAN KOPAN'DAN AÇIKLAMA
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Spor Teknik Direktörü Okan Kopan, karşılaşanın ardından açıklamalarda bulundu.
"Hakemlerle ilgili konuşacak birşey bulamıyorum,konuşsakta değişeceğini zannetmiyorum...Maçın son dakikalarını ilk dakikalar gibi oynamak zorundayız. Sezon başı hazırlık dönemi yapmamış bir takım olmamıza rağmen 90 dakika ayakta durabiliyor olmamız bence umut verici...Futbol da değişimler zaman alır ,ancak güzel işler sabır ile gelir...Bugün ki maçta 6,,7 net pozisyona girebiliyorsak daha iyilerini yapabiliriz anlamına geliyor...Evet skordan bizde taraftarlarımız kadar memnun değiliz,ancak oyuncularımın kazanma isteği ,arzusu bütünlüğü sağlayabildiğimizde neticeye dönüşecektir...Bugünkü oyunlarından dolayı ve tabiki istek arzularından dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.
 
 
EŞMEKAYA SULTANHANI 0 İSKENDERUN SPOR 0
Bölgesel Amatör ligi 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, Sultanhanı İlçe stadında yapılan ve Burdur Bölgesinden Mertcan Erölmez, Mahmut Delimazı ile Gökberk Çelikbaş'ın yönettiği müsabakada Elit Natırel Eşmekaya Sultanhanı Spor ile 0-0 berebere kaldı.
5 Temmuz İskenderun Sporlular, ellerine geçirdiği çok sayıdaki golük pozisyondan yararlanamazken, ev sahibi Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanı sporlular ise kazandıkları bir puan karşısında adeta bayram havasına büründü.
Bu maçın ardından 5 Temmuz İskenderun Spor puanını 19'a çıkartırken, ev sahibi Elit Naturel Eşmekaya Spor'da puanını 8'e yükseltti.
 
 
 
KOZAN SPOR 0 PAYAS SPOR 0
Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Payas Spor, Kozan İsmet Atlı stadında yapılan karşılaşmada 0-0 beraber kalarak haftayı birer puan ile kapattılat.
ERZİN SPOR 1 KIZILCABÖLÜK SPOR 1
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Spor, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında yapılan karşılaşmada Kızılcabölük Spor ile 1-1 berabere kaldı.
Sercan Murat Gündüzler, Ali Kılınç ile İlker Akman'ın yönettiği karşılaşmada Erzin Spor'un golünü 27. dakikada Önder Selimoğlu, Kızılcabölük Spor'un golünü de 90x4. dakkada Mustafa Ethem Erboğa attı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş