Skip Navigation Links

“Görüş Farklılığımız Bizim Zenginliğimizdir'

Başkan Tosyalı'dan CHP'ye ziyaret

“Görüş Farklılığımız Bizim Zenginliğimizdir'

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı CHP İskenderun İlçe örgütüne yaptığı iade-i ziyarette belediye meclisinde bulunan siyasi parti üyeleriyle uyum içerisinde çalışmanın kent halkına daha iyi hizmet vermek açısından önemli olduğunu belirterek “ Göreve geldiğim günden itibaren siyasi parti gözetmeksizin her görüşe saygı duydum. Elbette ki görüş ayrılıklarımız olacaktır, buda bizim zenginliğimizdir” dedi.
Beraberinde başkan yardımcısı Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile birlikte CHP ilçe binasına gelen başkan Fatih Tosyalı, CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu, yönetim ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.
Kent halkının sorunları ve çözüm önerileri ile belediyenin yapacağı projelerin ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda İskenderun için atılacak adımların ve yapılacak hizmetlerin uyum içerisinde gerçekleşmesinin önemine vurgu yapıldı.
CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu, başkan Tosyalı’nın yaptığı ziyaretten önemli bir gelişme olduğunu ifade ederek,” Nazik yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İlçemize getirilecek hizmetlerin hiçbir rant taşımadan yapılması noktasında siyasi görüş ayırtmaksızın yanınızda olacağız. Meclis üyelerimizle birlikte bu kent için yapılacak her iyi proje ve hizmetin destekçisi olacağız” dedi.
Göreve başladığı günden itibaren amacının belediyenin halka daha iyi hizmet vermesi olduğunu belirten belediye başkanı Fatih Tosyalı, birlikte çalışacağı kadroları yeni oluşturduğunu,5.başkan yardımcısı için onay beklediklerini söyledi. Başkan Tosyalı konuşmasında şunları söyledi. İskenderun’a daha iyi ve hak ettiği hizmeti verme çabası içerisindeyiz. Belediye meclisimizde birlikte ve uyum içerisinde alacağımız kararların hayata geçirilmesi çok önemlidir. Öncelikle kentimizin nüfus sayısındaki değişkenliği ortadan kaldırmamız lazım Bu konuda desteğinizi bekliyorum. Kişi başı gelirimizin artması konusunda her vatandaşımızın ikametgâhını bulunduğu yere aldırması lazım. Bunun için çağrı yapıyor katkı sunmanızı istiyor ve herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum.Bir çağrıyıda işadamlarımıza ve yatırımcılarımıza yapıyorum.Belediyemize ait olan bazı arsalarda proje yapmak isteyenleri bekliyorum.Mesela 3 M Garden alanına iyi bir projeyle yaptırım yapmak isteyenleri bekliyorum.Buradaki kriterimiz öncelikle yatırım maliyeti,bitiş süresi ve kent halkına sağlayacağı katkıdır.Bu şartları içeren her projeyi imzalarım”
Konuşmasından kent içi trafik sorunu, ilaçlama, mezarlık hizmetleri, mahallelere sosyal tesislerin yapılması, kent halkına yakışır bir kütüphanenin inşa edilmesi, yeni stad yapımı, gibi yerel sorunlar hakkında açıklamalarda bulunan belediye başkanı Fatih Tosyalı kamuoyunda sıkça dile getirilen “İl Olmasak bile İl Belediyesi olalım” görüşüne destek verdiğini ve bunu arzu ettiğini kaydetti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet