Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Sahilleri 900 Ton Atığa Veda Etti

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın çevre temizliğine verdiği önemi hizmetleriyle görünür hale getiriyor.

Hatay Sahilleri 900 Ton Atığa Veda EttiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, her yıl nisan ayından kasım ayına kadar gerçekleştirdiği kıyı ve deniz temizliği çalışmaları ile 900 ton atık topladı.
 
Gerçekleştirilen temizlik çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Dolğun, “İlimiz, Yayladağı’ndan Erzin’e kadar olan kısmında 158 kilometrelik kıyı şeridine sahip. 6 ilçemizin denize kıyısı mevcut. Bu kıyı şeridine çeşitli yollarla ulaşan atıklar ciddi bir kirlilik oluşturabiliyor. Bu atıklar, genellikle Asi Nehri’nden gelen atıklar. Bazen de açık denizlerden ilimiz kıyılarına ulaşan atıklar kirliliğe yol açabiliyor. Biz bu kirliliği önlemek için her yıl çalışmalarımızı özveriyle gerçekleştiriyoruz” açıklamalarında bulundu.
 
İki deniz yüzeyi temizleme teknesi, iki kum eleme makinesi ve 85 personel ile deniz ve kıyı temizliği çalışmalarına aralıksız devam eden HBB, çalışmaları ile kentin turizminin kalbinin attığı kıyı şeridini hak ettiği görünüme kavuşturdu
 
 
 
 
 
 
 
Hatay Sahilleri 900 Ton Atığa Veda Etti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş