Skip Navigation Links

Rölyef Kursiyerleri Görülmeye Değer Eserler Yaratıyor

HBB bünyesinde faaliyet gösteren HATMEK uzman eğitmen kadrosu ile ücretsiz kurslar vermeye devam ediyor.

Rölyef Kursiyerleri Görülmeye Değer Eserler Yaratıyor

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) uzman eğitmen kadrosu ile ücretsiz kurslar vermeye devam ediyor. 
Hobi amaçlı kâğıt rölyef sanatı ile ilgilenen, her yaş grubu ve meslek grubuna ücretsiz kurs imkânı sunan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların boş vakitlerini değerlendirmeleri, stres atmalarını sağlarken bir yandan da aile bütçelerine katkı sunmalarını sağlıyor.
Rölyef sanatının genellikle tarihi yapıların veya insan figürlerinin, modele uygun çalışmaların yardımcı malzemeler ile tabloya boyut vererek yerleştirerek kullanılıyor ve sanatseverlerin oldukça beğenisini kazanıyor.
Posterler alarak eğitmenlerinin destekleriyle şekillendirmeyi öğrenen kursiyerler, kâğıtları tek tek keserek boyutlandırıyor sanat ve tasarım anlamında da önemli mesafeler kat ediyorlar.
“RÖLYEF KURSUMUZA YOĞUN TALEPLER VAR”
Yetenekli insanların kendilerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri amacıyla her yaştan insanların kursa yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizen Rölyef Eğitmeni Itır Güleryüz Duman, “Hatay Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde rölyef kursu vermekteyiz. Rölyef kursumuza yoğun talep var. Şu ana kadar 65’e yakın kursiyerimiz oldu. Ev hanımı, doktor, öğretmen ve değişik meslek gruplarından kursiyerlerimiz var. Rölyef kâğıtların üst üste kabartılması ve şekillendirilmesi ile oluşan bir sanat dalı. Herkesi kurslarımızdan yararlanmaları için davet ediyoruz. Sanata ve kültürel faaliyetlere desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” iadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet