Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

KADEM'li kadınlar Hatay’da Suriye'li Sığınmacı Ailelerle Buluştu

KADEM Başkanı Gümrükçüoğlu Altınözü Mülteci Kampı’nda savaş ve zulmün yerine merhamet ve kardeşlik var

KADEM'li kadınlar Hatay’da Suriye'li Sığınmacı Ailelerle Buluştu

Gündem   A+a-

 Kadın ve Demokrasi derneği (KADEM) üyeleri gençlik kampı toplantısını gerçekleştirdikleri Hatay'da Altınözü ilçesinde bulunan Suriye'li Sığınmacı Ailelerle Buluştu.
 
Vatan topraklarından savaş nedeniyle ayrılmak zorunda kalan ve ülkemize sığınmak durumunda kalan Suriyeli ailelerle birlikte çeşitli aktiviteler gerçekleştiren, onlarla birlikte eğlenen gençler hem kendileri hem de kampta bulunan ailelerin unutamayacağı bir gün yaşadı. Hatay Altınözü Mülteci Kampına yapılan ziyaret ile ilgili konuşan KADEM Başkan Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, kampta devam eden yaşamda savaş ve zulmün yerine merhamet ve kardeşliğin olduğunu ifade ederek " bu toprakların muhacire kucak açtığını Umut Pınarı ile bereketlendiğini dile getirdi. Gümrükçüoğlu," Bizler, topraklarımıza misafir olarak gelmiş kardeşlerimize soframızı da gönlümüzü de sonuna kadar açtık. Ancak sınır güvenliğimizi korumak da ülke olarak öncelikli vazifemizdir. Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili gerek içerde gerekse dışarıda ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmak için türlü manipülasyonlar yapıldı. Özellikle yurtdışı basınında gerçeğe aykırı pek çok bilgi ve görsel paylaşıldı. Bilhassa sosyal medyada ülkemizi işgalci göstermeye çalışanlara karşı, bilgi ve belgelerle cevap veren, her türlü tezvirata anında hakkıyla karşılıkta bulunan gençleri gördüğümde çok gururlandım. Millet olabilme hasleti, böyle zamanlarda kendini gösteriyor” dedi.
 
KADEM'in Arsuz Gençlik Kamp Alanı’nda gerçekleştirdiği gençlik Kampı’na KADEM Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, Kurumsal Yapılanma Direktörü Emine Kork, Hatay Temsilcisi Selma Tunç, Gençlik Komisyonu Başkanı Ebru Aracı, Genç Kızılay Başkanı Emre Koç ile KADEM’in 47 temsilciliğinin bulunduğu illerdeki gençlik komisyonu başkan ve üyeleri katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
--
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş