Skip Navigation Links

Yabancı Öğrencilerden Başkan Tosyalı'ya Ziyaret

Kentimize değişik ülkelerden gelen öğrenciler ve eğitimciler İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.

Yabancı Öğrencilerden  Başkan Tosyalı'ya Ziyaret

İskenderun   A+a-

 İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konuğu olarak kentimize değişik ülkelerden gelen öğrenciler ve eğitimciler İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.
Makamda gerçekleşen ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Proje Koordinatörü Hanefi Zobar ve İskenderun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kadriye Yırtıcı,” Erasmus+ KA347 "Haydi Suriye'yi Konuşalım" isimli proje kapsamında İskenderun'a gelen Litvanya'dan 2 öğretmen ve 8 öğrenci ile Romanya'dan 2 müfettiş ve 8 öğrenci olmak üzere 20 kişilik heyeti kentimizde konuk ediyoruz. Projemizin temel amaçları ırkçılık ve ayrımcılığa karşı mücadele, göçmenlerin ve mültecilerin sorunlarını tartışma ve elde edilen bulguları karar alıcı ve politika yapıcılarla paylaşmaktır” şeklinde görüş beyan ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise “Sizleri kentimizde görmekten dolayı çok mutluyuz. Bu tür projelere farklı kültürler tanıma, kaynaşma ve bölgemizin tanıtılması çok önemli. İskenderun’da yüzyıllardır farklı düşüncede farklı inançta insanlar barış ve huzur içerisinde yaşar. Kentimizdeki bu güzel ortam tüm Dünyaya örnek teşkil oluşturmaktadır. Bu vesile ile projede emeği geçenleri kutluyor, başarlarınızın devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyarete Braşov Okul Müfettişleri Başkanı  Ariana BUCUR, Litvanya Proje koordinatörü, Loreta Vaiciuliene ve Romanya proje koordinatörü Silviana Elena Cioceanu’da katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet