Skip Navigation Links

İGEV Öğrenci Yurdunun Temeli 2020 Mart Ayında Atılacak

Başkan Savaş İGEV’de Eğitim Neferleriyle Buluştu…

 İGEV Öğrenci Yurdunun Temeli 2020 Mart Ayında AtılacakWeb
TV

Gündem   A+a-

 İGEV Öğrenci Yurdunun Temeli 2020 Mart Ayında Atılacak
Başkan Savaş İGEV’de Eğitim Neferleriyle Buluştu…
İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV), Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nu ağırladı.
İGEV Başkanı Nihad Belli ve yönetim kurulu ile birlikte geçmiş dönem başkanları ve CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyad Kırmızıoğlu, İskenderun Belediye Başkan Adayı Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Belediye Meclis Üyesi Bülent Kırmızıoğlu, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ve daha çok sayıda önemli ismin birlikte ağırladığı Doç. Dr. Lütfü Savaş, altı ay önce protokolü imzalanan İGEV öğrenci yurdu projesinde 2020 yılı Mart ayında temeli atabileceklerini söyledi.
Temel atma törerinin erkene alınması için çaba sarfeden İGEV Başkanı Nihad Belli ve yönetim kuruluna, EXPO 2021 ile ilgili çalışmalarını ve fuarın önemini anlatan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay’da Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan en büyük organizasyon olan EXPO için hazırlıkları en kısa sürede bitirmek zorunda olduklarını anlattı.
Hatay’da tarım alanlarının verimli kullanılması ve çiftçinin desteklenmesi için yoğun çaba sarfettiklerini belirten Lütfü Savaş, tarım kesiminin yeni projelerle destekleneceğini de müjdeledi.
İGEV Başkanı Nihad Belli, altı ay önce protokolü atılan yurt projesi ile ilgili gösterdiği çaba ve desteklerinden dolayı Başkan Savaş’a teşekkür ederek, üniversite şehri İskenderun’da öğrencilerin barınma sorununun çözümüne önemli bir katkı sunacağına dikkat çekti.
“Hatay’ı Ticaret ve Turizm Merkezi Yapacağız”
EXPO 2021’in Hatay’a önemli bir ivme kazandıracağına dikkat çeken Başkan Savaş, “EXPO 2021 Hatay’ı dünyaya tanıtma konusunda oldukça önemli. Amacımız birleşerek Hatay’ı temsil etmek. Biz, Erzin’den Samandağ’a, Yayladağı’ndan Hassa’ya kadar bütün potansiyelimizi birleşerek bu işin içinde olursak Hatay’ı kimse tutamaz. Hatay’da bizim çok enlerimiz var. 2500 civarında çiçeğimiz var. EXPO 2021 ile Hatay’a özgü ürünlerimizi uluslararası alanda çok güzel bir şekilde tanıtacağız. Ayrıca bu iş bütün Ortadoğu barışına katkı sağlayacak. Hatay’ı ticaret ve turizm merkezi yapacağız ” dedi.
 
 
 
 
 
 İGEV Öğrenci Yurdunun Temeli 2020 Mart Ayında Atılacak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet