Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı Muhtarlar İle Birlikte Mehmetçik’e Asker Selamı Gönderdi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,muhtarlar ile birlikte Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek,

Başkan Tosyalı Muhtarlar İle Birlikte Mehmetçik’e Asker Selamı Gönderdi

Yerel   A+a-

bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla düzenlenen Barış Pınarı Harekâtı’na destek vererek, Mehmetçik'e asker selamı gönderdi.
İskenderun’da muhtarlar günü nedeni ile çelenk sunma töreni düzenledi.
Düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve mahalle muhtarları katıldı.
Anıta çelenk sunumuyla başlayan, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende günün anlam ve önemine hitaben konuşmalar yapıldı. İskenderun muhtarlar derneği başkanı Ali Rıza Kekeç konuşmasında muhtarlar gününü kutlayarak Türkiye'nin bölgede haklı bir harekât yürüttüğünü söyledi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, kalplerinin Mehmetçik'in başarısı için attığını ifade ederek," Türk milleti tek yumruk olmuş durumda. Bu birlik ve beraberliği tüm dünya gördü. Kahraman ordumuz ülkemizin güvenliği terör örgütleri ile kararlı bir mücadele ediyor. Rabbim ülkemizi milletimizi ordumuzu korusun” dedi.
Türk milletinin, ordusunun ve devletinin yanında olduğunu vurgulayan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise Türk askerinin bölgeye huzur ve barış getireceğini dile getirdi.
Törenin sonunda Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve muhtarlar, Mehmetçik'e destek ve moral vermek için asker selamı gönderdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet