Skip Navigation Links

Her Yönden Eğitim Sevdalısı Kaymakam…

Kızılay Anaokulu’nun Minikleri Kaymakamla Sohbet Etti

Her Yönden Eğitim Sevdalısı Kaymakam…

Eğitim   A+a-

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçe genelinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarını ziyaret ederek, genel durumlarını yerinde inceliyor.
Şehit J. Asb. K. Çvş. Metin Kıldış Kızılay Anaokuluna gerçekleştirilen ziyaret esnasında; İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Haytaz, Şube Müdürü Ahmet Yanmaz, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ile Kızılay ekibi iştirak etti.
Kızılay Anaokulu ziyaretinde çocuklara derste eşlik ederek onlarla vakit geçiren Kaymakam İskender Yönden, el becerisi geliştirme faaliyetlerinde çocuklarla beraber çalışma yaptı.
Kaymakam Yönden, okullarımızın fiziki yapısı, güvenliği, temizliği ve hijyen koşulları başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim v. b. konularda yerinde inceleme yapmasının ardından, okulun idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelerek, istişare de bulundu.
Ziyaret esnasında, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi tarafından okul öncesi öğrencilerine dağıtılmak üzere hazırlanan çeşitli hediye paketleri de okul idarecilerine teslim edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet