Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Sporlulara Baklavalı Moral

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda Pozantı Spor'u yenerek grupta liderlik koltuğuna oturan 5 Temmuz İskenderun Sporlulara,

İskenderun Sporlulara Baklavalı Moral

Spor   A+a-

her kesimden tebrik gelmeye devam ediyor.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcısı Ahmet Keskin, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, As Başkan Bünyamin Saraçoğlu, Truruncu Mavili ekip 5 Temmuz İskenderun Spor'un Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Komleksinde yapılan antrenmanını izlediler.
Teknik Direktör Hıdır Özdemir'den bilgi alan Başkan Fatih Tosyalı ve yöneticiler, daha sonda elde ettikeri başarıdan dolayı tüm futbolcuları tek tek tebrik ederek baklava ikramında bulundular.
 
Başkan Tosyalı Başarı Bekliyor
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Pozantı Spor karşılaşmasını izlemesine rağmen acil işleri nedeniye, galibiyetten dolayı futbolcuları tebrik edememişti.
 
Antrenmanı izleyen ve baklava ikram eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Ligin başından bu yana 4 karşılaşmada 4 galibiyet elde ettiniz. Başarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyoruz. Durmak yok. Yola devam. Turuncu Mavili camia sizlerden galibiyet serisini devam ettirmenizi bekliyor. Bizler İmkanlarımız dahilinde desteklerimizi sürdüreceğiz. Geçmiş maçlarda olduğu gibi bu hafta yapacağınız karşılaşmada da sizlerin yanında olacağım. Camia olarak sizleri üst liglerde mücadele etmenizi bekliyoruz" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş