Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mira Cafe &Bar Kış Sezonunu Açtı

Soğuk Kış Geceleri Mira’da Sıcacık Olacak…

 Mira Cafe &Bar Kış Sezonunu Açtı  Web
TV

Arsuz   A+a-

 
 Hatay’ın Arsuz ilçesinde sona eren yaz sezonu nedeniyle genel bir sessizlik hakim gibi görünse de, eğlence mekanları Kış sezonu hazırlıklarını tamamlayarak kapılarını açtılar.
 
Yoğun geçen yaz sezonunun ardından Kış sezonu için konseptini yenileyen Arsuz Mira Cafe Bar, Sonbahar aylarının en güzel günlerinde Kış sezonuna muhteşem bir giriş yaptı.
 
Sanatçı Soydan Soydaş’ın muhteşem sesi ve yorumuyla keyifli gece geçiren vatandaşlar, gecenin geç saatlerine kadar Dj Soykan’la da final yaptılar.
 
Arsuz’un 12 ay 365 gün hareketli ve bölgenin eğlence merkezi olması için çaba sarfeden Mira Cafe Bar, Soydan Soydaş’ın muhteşem sahne performansı, Dj kabininde Soykan’ın müziği eşliğinde serin Arsuz gecelerini ısıtmak isteyenlerle doldu.
 
Hatay ve çevre illerin alternatif eğlence merkezi olmayı başaran Arsuz’da, soğuk kış gecelerinin eğlencesi Mira Kafe&Bar’ın yeni konseptiyle renklenecek.
 
Vatandaşların Arsuz Mira Kafe Bar’da her gün canlı müzik ve Dj müziği eşliğinde eğlenebileceğini belirten İşletmeci Soydan Soydaş, festivaller ve konserlerin ardından yaz sezonunu kapatıp Kış sezonunu açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 Mira Cafe &Bar Kış Sezonunu Açtı   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar