Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Haftanın Spor Haberleri

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Turuncu Mavili ekip İskenderun Spor'u liderliğe taşıyan golleri Sefer Mert Buldu ile Ali Yıldırım attı...
İSKENDERUN SPOR'UN LİDERLİĞİ BAL'DAN TATLI
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi 5 Temmuz İskenderun Spor, kendi saha ve seyircisi önünde Pozantı Gençlik ve Spor kulübü takımını 2-1 mağlup ederek 12 puan ile grupta liderliğe yükseldi. Turuncu Mavili ekip İskenderun Spor, sahaya "Türk Milleti Ordusunun Yanında" pangartıyla çıktı.
İskenderun 5 Temmuz stadında oynanan müsabakayı Hasan Can Tamtekin, Ramazan Taşkın ile Çiğdem Çekiç yönetti.
Aşırı derecede sıcak altında oynanan müsabakanın 8. dakikasında Pozantı Gençlik Spor'un kazandığı penaltı atışında Ersin Teber meşinyuvarlağı filelere gönderinde takımını 1-0 öne geçirdi.
Ev sahibi 5 Temmuz İskenderun Sporlular yediği golün şokunu erken attı.
SEFER MERT BULDU, DURDU DURDU, TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU
5Temmuz İskenderun Spor'un başarılı futbolcuları arasında yer alan Sefer Mert Buldu, durdu durdu, turnayı gözünden vurdu. Müsabakanın 11. dakikasında Sefer Mert Buldu, attığı güzel golle Turuncu Mavili taraftarları sevince boğdu.
Karşılaşmanın ilk yarısı gelen karşılıklı golle 1-1 berabere sonuçlandı.
Müsabakanın ikinci yarısında da saha üstünlüğünü elinde bulunduran, Turuncu Mavili ekip 5 Temmuz İskenderun Sporlular, ellerine geçirdikleri golük pozisyonları cömertçe harcarken, ev sahibi takımın kalecisi İsmail Turhan'da yaptığı güzel kurtarışlarla taraftarlardan alkış aldı.
ALİ "YILDIRIM GİBİ" YETİŞTİ
5 Temmuz İskenderun Spor'un forveti Ali Yıldırım gibi yetişti.
Turuncu Mavililerin kazandığı penaltı atışında Ali Yıldırım, meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.
Karşılaşmanın kalan kısımlarında başka gol olmayınca 5 Temmuz İskenderun Spor, Pozantı Gençlik Spor'u 2-1 yenerek 12 puan ile grupta liderliğe yükseldi.
TARAFTARLARDAN YOĞUN DESTEK
5 Temmuz İskenderun Spor'un cefakar taraftarları her zaman olduğu gibi Pozantı Spor maçında da takımlarına yoğun destek verdi. Maçın bitiş düdüğünün ardında Turuncu Mavililer galibiyeti taraftarlarıyla kutladı.
 
 
 
 
 
Pozantı'yı Yıldırım Çarptı
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda Mücadele Eden 5 Temmuz İskenderun Spor'un Galibiyet Coşkusu Devam Ediyor. Müsabakanın 67. Dakikasında 5 Temmuz İskenderun Spor'un Kazandığı Penaltı Atışında, Ali Yıldırım Pozantı Spor Kalecisi Zafer Yılmaz İle Meşin Yuvarlağı Ayrı Ayrı Köşelere Gönderdi.
Gelen Penaltı Golünün Ardndan Ali Yıldırım İle Turuncu Mavililerin Sevinci Görülmeye Değerdi.
Maçın Bitiş Düdüğünün Ardından İskenderun Sporluların Sevince Soyunma Odasında Da Devam Etti.
 
 
 
 
Reyhanlı Spor Deplasmandan Galibiyetle Dönüyor
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Reyhanlı Spor, deplasmanda oynanan karşılaşmada Ceyhan Spor'u 2-1 mağlup etti. Reyhanlı Spor, deplasmanda elde ettiği galibiyetin ardından puanını 7'ye yükseltti.
 
 
 
Samandağ Spor 3 Gözcüler 1
2019-2020 Sezonu Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Samandağ Spor, Gözcüler Spor'u 3-1mağlup etti.
Günün diğer karşılaşmasında Kırıkhan Spor ile Arsuz Karaağaç Spor 0-0 berabere kaldı.
Hatay 1. Amatör liginde Yayladağı'nda oynanan karşılaşmada Yayladağı Spor ile İskenderun Yıldız Spor 2-2 berabere kaldı.
 
 
 
Payas Spor Cepten Yiyor 1-1
Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Payas Spor'un puan kayıpları tehlikenin işaretçisi olarak görülüyor.
Mavi Beyazlı ekip Payas Spor, Payas ilçe stadında yapılan karşılaşmada Belediye Derince Spor ile 1-1 berabere kalarak camiasını şoke etti.
Payas ilçe stadında yapılan ve Levent Gümüşdere, Harun Pekyürek ile Furkan Kocayıldız'ın yönettiği müsabakada Payas Spor'un golünü 82. dakikada Zafer Aydoğdu, Belediye Derince Spor'un ise 79. dakikada Koray Baykara attı.
Karşılaşmanın 70. dakikasında Payas Spor'dan Oğuzhan Acar, 77. dakikada da Yasin Tosun kırmızı kart gördü.
Payas spor alının bu sonucun ardından 6 puan ile puan cetvelinin 16. sırasına kadar inerken, Belediye Derince Spor'da 9 puan ile 10. sırada yer alıyor.
 
 
 
Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ile yardımcısı Ahmet Keskin'de izledi. Turuncu Mavililer 5 Karşılaşmada 5 galibiyet alarak grubunda 15 puan ile lider durumda bulunuyor.
İSKENDERUN SPOR GENÇLERLE GÜLMEYE DEVAM EDİYOR 8-0
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) Gençler kategorisi (B) grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor'un galibiyet serisi devam ediyor.
5 Temmuz İskenderun Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Bekbele Spor'u 8-0 mağlup etti. Turuncu Mavililerin gollerini Ali Kekin (4), Kadir Kurt (2), Muhammed Elmas ile Erol Kocaman attı.
Karşılaşmayı 5 Temmuz İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ile yardımcısı Ahmet Keskin'de izledi.
Başkan Kemal Nadir Ünal ile Ahmet Keskin, karşılaşma öncesinde her iki takım futbolcularına başarılar diledi.
5 Temmuz İskenderun Sporlular, attıkları golün ardından Güvenlik güçlerinin yanına gidip asker selamı vererek Mehmetçiğimize destek oldular.
Turuncu Mavililer 5 Karşılaşmada 5 galibiyet alarak grubunda 15 puan ile lider durumda bulunuyor. 5 Temmuz İskenderun Spor'u 9'ar puan ile İskenderun Kayra Spor ile Kırıkhan Spor takip ediyor. Bu arada İskenderun Kayra Spor'un bir maçı eksik bulunuyor.
Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle.
Arsuz Karaağaç Spor 9- Kırıkhan Spor 3, İskenderun Kayra Spor 3- Erzin Spor 0, Kırıkhan Gücü Spor 2- Nardüzü gençlik 0.
 
 
 
 
 
Karşılaşmayı Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, HBB Genel Sekreter yardımcısı ve Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk, Kulüp yönetimi de tam kadro İskenderun Spor'un yanındaydı..
BAŞKAN TOSYALI SEVGİ SELİNE ALKIŞLARLA CEVAP VERDİ
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadel eeden Güney temsilcisi 5 Temmuz İskenderun Spor'un galibiyeti camiada sevinçle karşılandı. 5 Temmuz Stadındaki karşılaşmayı Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, HBB Genel Sekreter yardımcısı ve Bölge sorumlusu Taygun Cantürk, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Abdulkerim Güven, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Ayşe Neslihan Oğuzhan Akkoca, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, Kulüp As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Başkan yardımcısı Suat Alpaydın, diğer protokol üyeleri ve kalabalık sporsever izledi.
Karşılaşma öncesi, ve sonrasında trübünleri dolduran taraftarlar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya sevgi rösterilerinde bulundu. Başkan Fatih Tosyalı da kendisine gösterilen sevgi seli karşısında alkışlayarak cevap verdi.
Bu arada 5 Temmzu İskenderun Spor'un attığı golün ardından Protokol üyeleri futbolcuları ayakta alkışladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet