Skip Navigation Links

Arsuz Festivaller Şehri Olacak!

Turizm Sezonunun Yavaş Yavaş Kapandığı Arsuz’da, Geçtiğimiz Yaz Düzenlenen Başta Milyonfest Rock Festivali Olmak Üzere Arsuzfest Ve Düzenlenmiş Olan,

Arsuz Festivaller Şehri Olacak!

Arsuz   A+a-

Diğer Festivallerde Yaşanan Olumlu Ve Olumsuz Gelişmeler Üzerine Kaymakamlık Toplantı Salonunda Arsuz Kaymakamı Musa SARI Başkanlığında Bir Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi.
Toplantıya Kaymakam Sarı’nın Yanı Sıra Belediye Başkanı Dr.Asaf GÜVEN, İlçe Emniyet Müdürü Halil KARABACAK, Kurum Müdürleri, Büyükşehir Ve İlçe Belediye Kurum Müdürleri Ve Çalışanları, Turizmciler, İş Adamları, Esnaflar, Minibüs Kooperatifleri, Basın Temsilcileri Ve Çeşitli Kesimlerden Katılım Oldu.
Özellikle Bu Yıl İlki Düzenlenen Milyonfest Rock Festivali’nin Arsuz’da Büyük Yankı Uyandırdığını, Bölge Ve Ulusal Düzeyde Basında Çok Yer Bulduğunu, Bölge Tarihinin En Kalabalık Katılımlı Ve En Sanatçı Yoğun Festivali Olduğunu Belirten Kaymakam SARI , Önümüzdeki Yıl Da Tekrarlanması Beklenen Bu Festivalde Görülen Olumlu Ve Olumsuz Gelişmeler Üzerine Çeşitli Kesimlerden Katılımcılar Davet Ettiklerini Belirterek, Önümüzdeki Yıl Daha Organize Festivaller Düzenleme Adına Bir Araya Geldiklerini İfade Etti.
Hatta Önümüzdeki Yıl İçin Color Life Festivali Organizatörlerinin De Kendisini Arayarak İlçemizde Bir İlave Festival Düzenlemek İstediklerini Belirten Kaymakam SARI, Arsuz’un Adının Artık Festivaller Şehri İle Özdeşleştiğini, Bölgenin Cazibe Merkezi Olduğunu İfade Etti. Bunda Ekip Olarak Emeği Geçen Herkesi Kutladıklarını Belirtti.
Belediye Başkanı Dr. Asaf GÜVEN De Toplantıdan Dolayı Kaymakam SARI’ Ya Teşekkür Ederken Belediye Olarak Geçen Yaz Olduğu Gibi Bundan Sonraki Yıllar İçinde Düzenlenecek Tüm Festivallerde Bütün Kurumlarla İşbirliği İçerisinde Hareket Edeceklerine Ve Destek Olacaklarını Arsuz’un Gelişimi Ve Hak Ettiği Yere Ulaşması İçin Ekip Olarak Gayret Sarf Edeceklerini İfade Etti.
Toplantı Gündeminde Festivalin Güvenlik, Sağlık, Altyapı, Trafik Ve Otopark Konuları Ve Benzeri Hususlara Dair Konular Üzerinde Görüş Alışverişleri Gerçekleştirildi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet