Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hedefimiz Daha Yeşil Bir Kent

İskenderun Belediyesi daha yeşil bir İskenderun için çalışmalarını sürdürüyor.

Hedefimiz Daha Yeşil Bir Kent

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yıldırım Tepe mahallesi muhtarlığı karşındaki boş araziye park bahçe müdürlüğü tarafından düzenlenen ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fıstık çamı fidanlarını toprakla buluşturdu.
Belediye Başkan yardımcılarının ve yıldırım tepe mahallesi muhtarı Veli Demircan’nın katıldığı fidan dikiminde konuşan Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun'umuzun daha yeşil olması adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediye Başkan Yardımcılarımız, Muhtarımız ile birlikte Yıldırım Tepe Muhtarlığı karşısındaki araziye fıstık çamı fidanlarını toprakla buluşturduk” dedi.
HEDEF DAHA YEŞİL İSKENDERUN
Başkan Fatih Tosyalı,” her ağaç bir fidan, bir fidan bir insandır. Geleceğimiz ile ilgili olarak insanlarla birlikte bu fidanlarda büyüyecek. Sonuçta oksijen ve enerji üretecek. Gençlerimiz için, geleceğimiz için inşallah bu tip çalışmaları önemsiyoruz. Yemyeşil bir İskenderun için belediye olarak yapmış olduğumuz parklarda ağaç dikim faaliyetleri gerekse başka kurumların fidan dikimleri ile ilgili etkinliklerinde aktif rol üstleneceğiz ”şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar