Skip Navigation Links

Komten'de kırmızı çılgınlığı!

İskenderun'da Havuzlu Çarşı, Doktorlar Caddesi ve de Dönmez Durağı arkasında bulunan mağazalarını kırmızı iç giyim modelleriyle süsleyen Komten, kırmı

Ekonomi   A+a-

 

İskenderun’da Havuzlu Çarşı, Doktorlar Caddesi ve de Dönmez Durağı arkasında bulunan mağazalarını kırmızı iç giyim modelleriyle süsleyen Komten, kırmızı tutkunlarının akınına uğruyor. Mağazaların Sahibi Kamil Genç, bir süre durgun seyreden piyasaların yılbaşı alış verişleriyle canlanmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Komten’de 'KIRMIZI' çılgınlığı!
Her yıl yeni yıla girerken, iç çamaşırlarında en çok tercih edilen renk, şüphesiz ki kırmızı. Romantizmin, aşkın ve sevginin rengi olduğu kabul edilen Kırmızı, aynı zamanda yeni yıla girerken giyildiği takdirde şans getireceği inancı hakim. Yeni yıla bir hafta kala vatandaşlar alışveriş telaşına düştüler. Özellikle yeni yıl alışverişine çıkanların çoğunluğu, eş ve sevgilileri için iç çamaşırı alıyor.
İskenderun’da üç mağazasıyla iç giyimde liderliğini sürdüren Komten, 2010 yılına girerken, geleneği bozmayarak mağazalarını kırmızı modelleriyle donattı. Birbirinden özel modellerle müşterisinin beklentilerine yanıt veren Komten Mağazaları’nın Sahibi Kamil Genç, Dünya genelinde yaygın bir inanış olarak yeni bir yıla girerken kırmızı iç giyim giyilmesi geleneğinin bu yıl da sürdüğünü söyledi.
Yeni yıl alışverişi için Komten Mağazaları’nı tercih eden müşterilerin özellikle kırmızı iç giyim reyonlarına yoğunlaştıklarını belirten Kamil Genç, aşkın, romantizmin ve de sevginin rengi kırmızının özel bir renk olduğuna dikkat çekti.
Erkeklerin hediye seçiminde kırmızı ve tonları ile şeffaf iç çamaşırlarını tercih ettiklerine işaret eden Kamil Genç, yeni yılda hediye olarak kendilerine kırmızı iç çamaşırı hediye edilmesine alışan kadınların da son yıllarda sevdiklerine aynı renk iç çamaşırı almayı tercih ettiklerini söyledi.
Komten’de, kırmızı renkli, üzerinde Noel Baba ve farklı karikatür kahramanlarının figürlerinin bulunduğu boxerlar de talep görüyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet