Skip Navigation Links

61 Yıllık Kurtoğlu Farkı.

Damak zevkine düşkün, alıştığı damak zevkini her zaman bulmak isteyen Hataylılar'ın vazgeçemediği Kurtoğlu Restoran, Ortadoğu'ya uzanan ticaret yolu B

Ekonomi   A+a-




61 Yıllık Kurtoğlu Farkı…
Damak zevkine düşkün, alıştığı damak zevkini her zaman bulmak isteyen Hataylılar’ın vazgeçemediği Kurtoğlu Restoran, Ortadoğu’ya uzanan ticaret yolu Belen’de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Yarım asırlık bir alışkanlık olan Kurtoğlu Restoran, sahip olduğu uluslararası  ünüyle de Hatay Mutfağının tanıtımında önemli bir rol oynuyor.
Bugüne kadar onlarca devlet büyüğü ve yüzlerce ünlü sanatçıyı ağırlayan Kurtoğlu Restoran, 61 yılın haklı gururunu yaşıyor.
Belen’in tertemiz havası, bitkilerin mis kokusu eşliğinde terasta serin ve tatlı esen rüzgar eşliğinde yenilen Belen Tava, içeriğinde kullanılan organik ürünlerle bir lezzet ve keyif cümbüşü yaratıyor.
Belen Tava keyfinin ardından gelen mis gibi demli çay ve peynirli künefe, keyfi tamamlamaya yetiyor ve gerisi serin havada dostlarla doyumsuz sohbetler yapmaya kalıyor..
 
1950 yılında dededen miras, amcadan aktarılan önemli bir marka olan Kurtoğlu, ilk günkü lezzetini korurken, sunumdaki samimiyeti ve düzeni de hiç değişmedi.
Fiziki şartlarda yapılan radikal değişiklikler, teras katının faaliyete girmesiyle 61 yıllık Kurtoğlu müşterisinin sadakatine teşekkür eden İşletmeci Gazi Kurtoğlu, müşterileriyle saygı, sevgi, vefa ve sadakate dayalı bir köprü kurduklarını söylerken oldukça duygulanıyor.
61 yıllık dede mirasını ilk günkü heyecan ve lezzetle ayakta tutmanın kendileri için oldukça kolay olduğuna vurgu yapan Gazi Kurtoğlu, lezzetin sırrının sevgi, saygı ve samimiyette gizli olduğunu söylüyor.
Tüm yemeklerde kullanılan et ve sebzelerin doğal ortamlarda kendileri tarafından üretildiğini belirten Kurtoğlu, işini sevmenin çok önemli olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “Atadan yadigar Kurtoğlu Restoran’ın tüm ürünlerindeki lezzetin aynı kalmasını sağlamak, işini sevmekle, 61 yıldır sadakatle aynı lezzet için gelen müşteriyi aileden biri gibi kabul edip saygı duymakla mümkün olur.
 
Restoranımızda müşterilerimize sunduğumuz tüm ürünlerimiz organik şartlarda yetiştirdiğimiz kendi ürünlerimiz. İşin sırrı sevgi ve saygıda saklı ise, bizler bunu en iyi şekilde yapmak gayretindeyiz. Bizlerin bugünlere taşıdığı bu lezzetin gelecek nesillere aktarılması çok önemli. Müşterilerimizle sevgi, saygı ve sadakate dayalı çok önemli bir köprü kurarken, 61 yıllık birikim ve samimiyet de bu köprünün ana harcını oluşturup, yapıyı güçlendiriyor.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet