Skip Navigation Links

Süper Çocuklara Destek Şart!

Süper Çocuklara Destek Şart!

Süper Çocuklara Destek Şart!

Spor   A+a-

 İskenderun Engelliler Basketbol Takımı Başkanı Suat Atasever, İskenderun Belediyesi’nin takıma verdiği destek sözünü yerine getirmesini beklediklerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ifade etti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve başkan yardımcılarının spora verdikleri desteği takdirle karşıladığını belirten Suat Atasever, Bu yıl süper ligde mücadele edecek olan İskenderun Engelliler Basketbol Takımı’nın sahil şeridinde yıllarca kullandıkları tesisin yeniden tahsisini beklediklerini belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Sn. Belediye Başkanımız ve Yardımcılarının spora verdiği desteği takdirle karşılıyor ve destekliyorum. Ancak bir destekte Süper Ligte oynayan Engelliler Basket Takımımıza bekliyor ve yıllarca kullandığımız sahildeki tesisin takımımızın tekrar kullanımına verilmesini bekliyoruz. Bu konuda takımımıza söz verilmişti ! Haftaya ligler başlayacak takımımızı toplayacak bir tesisimiz maalesef yok ! Takımımız milyon tl bütçeli Fenerbahçe , Galatasaray ve Beşiktaş gibi Türkiye’mizin en büyük kulüpleri ile mücadele edecek ! Maddi beklentimiz yok ancak hem manevi hemde tesis desteğini bu takımın hak ettiğine inanıyorum . Saygılarımla
Suat Atasever İskenderun Engelliler Basket Takımı Başkanı . “
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet