Skip Navigation Links

BP Castrol Hatay'da pazarını büyüttü

Ekonomideki kötü gidişat bir çok sektörü yerle bir ederken, bölgemizde merkezi İskenderun'da bulunan BP Castrol Yağları Hatay Bölge Distribütörlüğü Hü

Ekonomi   A+a-

Ekonomideki kötü gidişat bir çok sektörü yerle bir ederken, bölgemizde merkezi İskenderun’da bulunan BP Castrol Yağları Hatay Bölge Distribütörlüğü Hüner Otomotiv Yağcı Cafer, hedefinin çok üzerinde bir satış rekoru kırdı ve pazar payını büyüttü.

Dünyanın güvenerek tüm motorlu araçlarda ve ağır sanayide kullandığı BP Castrol Madeni Yağları Hatay Bölge Distribütörlüğü Hüner Otomotiv Ortağı Mehmet Bilmez, bir önceki yıla oranla satış rekorları kırılarak Pazar paylarını yükseltmelerine rağmen, düşen kar marjları nedeniyle ekonomik büyümede orantıyı yakalayamadıklarını söyledi.
Hatay’da pazar paylarını yüzde 70’e çıkardıklarını belirten Mehmet Bilmez, “Satış rekorları kırmamıza ve de pazar payını yükseltmemize rağmen, kar marjlarının ekonomik kriz nedeniyle düşmesi sonucu, satıştaki büyümemizi rakamsal büyümede gösteremedik. 2010 yılında mevcut Pazar payımızı daha da büyütmek, mevcut yapıyı güçlendirmek ve ekonomideki gidişata göre kendimizi geliştirmek hedeflerimiz arasında” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet