Skip Navigation Links

Edip Metal, kapasitesini 40 bin tona çıkaracak

Sektörde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sahip oldukları Pazar payını her geçen yıl artırdıklarını vurgulayan Mithat Ceritbinmez, 2012 yılında

Ekonomi   A+a-

 
 
Sektörde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sahip oldukları Pazar payını her geçen yıl artırdıklarını vurgulayan Mithat Ceritbinmez, 2012 yılında kapasitelerini 40 bin tona çıkaracaklarını bildirdi.
 
Demir-çelik sektöründe faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getiren Edip Metal şirket müdürü Mithat Ceritbinmez, 2011 yılı sonu hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirterek, 2012 yılında kapasitelerini 40 bin tona çıkaracaklarını ve bu alanda büyümeye devam edeceklerini dile getirdi. Sektörde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sahip oldukları Pazar payını her geçen yıl artırdıklarını vurgulayan Mithat Ceritbinmez, siyah sac, galvanizli sac, boru, profil, HEA, HEB, NPI, NPU, köşebent gibi sanayi demiri ve çelik yapı profillerinden oluşan geniş bir ürün konseptine sahip olduklarını bildirdi.
 
Ceritbinmez, “ Satışlarımız yoğun olarak Güney ve Güneydoğu bölgelerine gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Ortadoğu ülkelerine yapmış olduğumuz ihracat ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Uzman kadromuz, eğitimli personelimizle müşterimizin memnuniyetini sağlamayı ilke edindik. Hedefimiz her zaman sektörde aranan, tercih edilen ve güvenilen bir firma olma özelliğimizi sürdürmek. Yılların kazandırdığı tecrübe ve deneyimimizi her geçen gün yenileyerek büyümeye devam ediyoruz” dedi
Bölgede eksikliği hissedilen baklava sac tesisini MAB Makine ortaklığında Osmaniye Organize Sanayi bölgesinde kurduklarını hatırlatan Ceritbinmez, “ Fabrikamız, Kale Sac adı altında Osmaniye OSB’de 6 bin 500 metrekaresi kapalı, toplam 12bin metrekare alanda kuruldu ve kısa bir süre içinde yatırımı tamamlanarak üretime başladı” diye konuştu.
Kale sac olarak, desenli ve baklavalı sac üretimi tesisini gerçekleştirdiklerini ve burada yaklaşık 45 kişiye istihdam sağladıklarını belirten Ceritbinmez, 2011 yılının Ağustos ayında devreye aldıkları tesisin yatırım maliyetinin yaklaşık 15 milyon TL civarında olduğunu vurguladı. Ceritbinmez, Kale sac olarak bölge şehirleri ardından yurtiçi piyasada ardından yurtdışı piyasada Irak, Lübnan, Ürdün, Suriye, Suudi Arabistan gibi Ortadoğu ülkeleri ile Libya, Mısır, Fas, Cezair, Tunus gibi Kuzey Afrika ülkelerine ihracat hedeflediklerini kaydetti.
Osmaniye OSB’nin kurulduğundan bu yana Türkiye’nin önemli firmalarına ev sahipliği yaptığını vurgulayan Ceritbinmez, “ Sac sektöründe ki gelişmeler hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bölgemizde bulunmayan otomobil fabrikası kurma girişimlerini duymaktayız. Bu durum sac sektörünü olumlu ve değişikliklere açık bırakacaktır. Bizler de Kale Sac ve Edip Metal olarak bu gibi durumları değerlendirmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet