Skip Navigation Links

Jeste Şahin ve Binbay'dan ret!

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri imza toplayarak yeni hizmet binası içerisindeki toplantı salonlarına isimlerinin verilmesine yönelik

Ekonomi   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri imza toplayarak yeni hizmet binası içerisindeki toplantı salonlarına isimlerinin verilmesine yönelik öneriyi İTSO Başkanı Halil Şahin ile Meclis Başkanı Mehmet Binbay, teşekkür ederek ret etti.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin Nisan ayı toplantısı öncesinde Meclis üyeleri, Başkan Halil Şahin ile Meclis Başkanı Mehmet Binbay’ın adının Yeni hizmet binasındaki toplantı salonlarına verilmesi önerisiyle sürpriz yaptı.
Hizmet binasının kazandırılması, kentin fakültelerinin gelişimiyle ilgili katkılarından dolayı Meclis üyelerinin büyük bir bölümünün altına imza attığı öneri Meclis oturumunda okunarak gündeme getirildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin, önerinin kendisini çok duygulandırdığını belirterek “Biz biraz fazla hizmet yaptıysak sizlerin bizi verdiği güvenle, destekle yaptık. Sizin arkamızda olduğunuzu hissettiğimiz için daha cesaretle davrandık.
Bunları yaparken İskenderun’un menfaati, odamızın menfaatleri doğrultusunda doğru diye bu kararları verdik. Çoğunun da doğru olduğuna inanıyorum. Ancak bu kararların hepsinin de doğru olması da mümkün değil. mutlaka içerisinde zaman zaman yanlış kararlar da vermiş olabiliriz. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bu odamız böyle devam etsin, bu mutluluğumuz, çalışmalarımız tek isteğim o. Hepinize çok teşekkürler” şeklinde konuştu.
Başkan Şahin, nazik bir şekilde ret ederek öneriyi geri çevirdi. İTSO Başkanvekili Müfit Tennioğlu da, Toplantı salonlarına isimlerinin verilmesi konusundaki öneride ısrarcı olduğunu bir kez daha ortaya koyduğu konuşmasında “Belki endişeleri vardı, dışarıdaki olaylardan yahut da konuşmalardan, ama bizim meclisimiz hakikaten bu konuda her türlü hassasiyeti düşünerek bu imzaları toplamıştır. Onun için ben bu konudaki ısrarımı devam ettirmek istiyorum.” İfadelerine yer verdi.
İTSO Meclis Başkanı Mehmet Binbay da, hizmetleri tüm meclis beraber yaptığını vurgulayarak “Güzel bir jest yapmışsınız sağ olun, ben kendi adıma konuşuyorum. Düşünmeniz bizi onurlandırdı. Yapılmış kabul ediyoruz. Teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet