Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Halk Sağlığı Etkinliğinde Renkli Görüntüler…

Her yıl Sağlık Bakanlığı tarafından 3-9 Eylül tarihleri arası kutlanan Halk Sağlığı Haftası Arsuz’da renkli görüntülere sahne oldu.

Arsuz Halk Sağlığı Etkinliğinde Renkli Görüntüler… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Her yıl Sağlık Bakanlığı tarafından 3-9 Eylül tarihleri arası kutlanan Halk Sağlığı Haftası Arsuz’da renkli görüntülere sahne oldu.
Kurulan standlarda tansiyon ve şeker ölçümü, Astım kontrolü ve daha bir çok pratik tetkikler Hatay Eczacılar Odası Arsuz Temsilciliği tarafından yapıldı.
Hatay Eczacılar Odası Arsuz Temsilcisi Eczacı Semir Topaloğlu, halk sağlığının erken teşhisten ve önleyici tedbirlerden geçtiğini belirterek, bilinçsiz ilaç kullanımının neden olduğu tehlikeye dikkat çekti.
Etkinliklere bölgenin en donanımlı iki özel hastaneleri Özel Gelişim Hastanesi ile Özel Palmiye Hastanesi de katılarak destek verdi.
Vatandaşların Halk Sağlığı Haftası etkinliklerinden maksimum düzeyde yararlanması için etkinlikler müzik dinletileri ve konserlerle renklendirilirken, HBB Mehteran takımının yanı sıra, etkinliklere Uluçınar ve Haymaseki Mahallelerinden gençlerde motosikleriyle meşaleli gösteri yaparak geceye renk kattı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Arsuz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Pelin Gökpınar, Gökmeydan eski Belediye Başkanı ve Arsuz ilçe Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, AK Parti Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Arsuz ilçe Koordinatörü Değer Tultak, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Arsuz Temsilcisi Serdal Gökpınar, Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Yusuf Gökpınar ve daha bir çok kurum ve kuruluşun başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Pelin Gökpınar yaptıkları konuşmalarda, halk sağlığının önemine dikkat çekerek, gereksiz ilaç kullanımının sebep olduğu sağlık kayıplarına dikkat çektiler.
Yapılan konuşmaların ardından Arsuz Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi müzik öğretmenleri Sertaç Tekdal ve Mehmet Ali Tumani okudukları türkülerle kutlamalara katılanlara hoşça vakit geçirttiler.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının gösterisi ise oldukça coşkulu geçti.
Sanatçı Soydan Soydaş da her sosyal sorumluluk projesinde olduğu gibi yine sahnede yerini alarak şarkılarıyla geceye renk kattı.
Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’nin gösterisi ve müzik dinletisi ise herkesi kendine hayran bıraktı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz Halk Sağlığı Etkinliğinde Renkli Görüntüler…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar