Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Göze Hoş Gelen Futbol Sergilemeyi Arzuluyoruz'

Desteğinden dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya teşekkür eden 5 Temmuz İskenderun Spor As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu,

'Göze Hoş Gelen Futbol Sergilemeyi Arzuluyoruz'Web
TV

Spor   A+a-

Bölgesel Amatör liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor'un yeni sezon öncesi Nevşehir Ürgüp'teki kamp çalışmaları Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde sürdürürken, futbolcuların hırslı ve azimli olmaları gerek yönetimi gerek ise teknik heyeti sevindiriyor.
24 Ağustos tarihinde başlayan Kamp çalışmalarını mercek altına alan 5 Temmuz İskenderun Spor As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Turuncu Mavili camiaya açıklamalarda bulundu.
Saraçoğlu yaptığı açıklamada, "Yeni sezon öncesi Nevşehir Ürgüp'te iyi bir kamp dönemi geçirmekteyiz. Tüm futbolcularımız Turuncu Mavili formayı kapabilmek hırslı ve azimli olmaları bizleri olduğu gibi teknik heyetimizi de sevindirmektedir. Yapılan kamp çalışmaları esnasında Teknik heyetimiz bir rapor hazırladı. Sunulan raporu yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte değerlendireceğiz. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı'nın desteğiyle, İskenderunlulara göze hoş gelen futbol sergilemeyi arzuluyoruz" dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar