Skip Navigation Links

İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 02.09.2019 Pazartesi günü (Bugün)Saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplan

İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülecek
 
 
G Ü N D E M:
 
1- Belediyemizce işletilen Sosyal Tesislerden 65 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımızın içtiği (çay ve kahve) içeceklerden ücret alınmaması ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.
 
2- Belediyemize ait tesislerin daha verimli bir şekilde işletilebilmesi için Meclisin belirlediği fiyat tarifesi üzerinden satış yapma şartı ile Belediyemizin %100 iştirakçısı olan İSKENT’e devredilebilmesi ayrıca hâlihazırda işgalde ve kirada olup işgali sonlandıracak olanlar ile kira sözleşmesi sonunda Belediyemiz kullanımına geçecek olan tesislerinde İSKENT’e devredilebilmesi için Belediye Başkanı Mehmet Fatih TOSYALI’ya yetki verilmesi ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.
 
 
3- 1. Mıntıka 1952 parsel A Blok Kat:1 5 Nolu bağımsız bölümün Türkiye Muharip Gaziler Derneğine 5 yıllığına ücretsiz tahsis edilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi.
 
4- İskenderun Belediyesi Taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik hakkında gerekli kararın alınması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet