Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adı Üstünde Çivi

Çivi Gibi Bir Mekan

Adı Üstünde Çivi

Magazin   A+a-

İskenderun, yıllardır özlemini çektiği eğlence mekanına sonunda kavuştu. Adana ve Mersin'de eğlence anlayışını değiştiren Çivi Meyhanesi İskenderun'da da muhteşem bir konseptle müzik ve eğlence severlerin hizmetine açıldı...
 
Açıldığı günden beri canlı müziğiyle olsun, hizmet anlayışıyla olsun herkesin dilinde olan Çivi Meyhanesi'ni merak edip biz de gittik. İkem Koleji Yolu Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde mekan ulaşım noktası olarak çok kolay ulaşabileceğiniz bir konumda.
 
Kapısından içeri girmeden bile kaliteli ve saygın bir yere geldiğinizi hemen anlıyorsunuz. Herkesin gönül rahatlığıyla gidebileceği, yemeğini yiyebileceği ve güzel anılar biriktirip ayrılabileceği bir mekan. Yemekleri çok lezzetli, damak tadına önem verenler için gerçekten bulunmaz bir yer. Yemeğinizi yerken kulağınızdaki canlı müzik yemeğinizin lezzetine lezzet katıyor.
 
Sadece damağa değil ruhunuza da hitap eden bir mekan. Müzik ruhun gıdasıdır anlayışıyla hareket ettikleri çok belli. Ortamda çalan müzikler arkadaşlarınızla veya ailenizle hoş saatler geçirmenizi sağlıyor. Şarkıları canlı canlı dinlemek de ayrı bir keyif.
 
Çalışanlar çok ilgili ve düzgün... İçeri girdiğiniz andan çıktığınız ana kadar o ilgiyi her an hissediyorsunuz. Ve bu da kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor. En önemlisi diyebileceğimiz özelliği otopark sorunu yok. Vale var ve siz yemeğinizi yerken aracınız güvende oluyor.
 
İç dekorasyonu çok iyi yapılmış ve "İskenderun'a nihayet böyle bir mekan açıldı" diyebileceğiniz bir eğlence yeri. Menüsü çok geniş ve her damak tadına hitap edebilecek bir zenginlikte. Ana yemeklerin ve mezelerin gerçekten hakkını vermişler. Masanıza gelen hiçbir mezeden pişman olmuyorsunuz. Burada yemek yemek için yemiyorsunuz. Damağınızda kalıcı bir tat kendine yer buluyor.
 
Güzel bir gün veya akşam geçirmek için İskenderun'a gidebileceğiniz sayılı yerlerden biri. Bu kadar kısa sürede bu kadar sevilmesi buranın ne kadar güzel bir mekan olduğunun belgesi aslında.
 
Hoş sohbetin yanında canlı müziğin olması enfes bir şey. Müjdeyi sonu sakladım. En kısa zamanda çok ünlü isimler burada sahne alacak. Dedim ya güzel bir mekan, ÇİVİ gibi hem de...
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş