Skip Navigation Links

“KARİB EL ĞARİB” Filminin Samandağ'da Ücretsiz Gösterimi Yapıldı

“KARİB EL ĞARİB” Filminin Samandağ'da Ücretsiz Gösterimi Yapıldı

“KARİB EL ĞARİB”  Filminin Samandağ'da Ücretsiz Gösterimi Yapıldı

Magazin   A+a-

 Başrollerini Tolga Antakya, Sertan Çoban ve Dilek Bostancıoğlu’nun paylaştığı gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan Karib El Ğarib filminin Samandağ’da ücretsiz gösterimi yapıldı.
28 Ağustos 2019 Salı günü saat 20:00’da Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı Salonunda gerçekleşen film gösterimine Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, CHP Samandağ Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber ve Samandağlı sinemaseverler katıldı.
Filmin sonunda filmin başrol oyuncularından Tolga Antakya, yaptığı konuşmada katılan bütün vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, katkılarından dolayı Samandağ Belediyesine teşekkür etti.
Tolga Antakya; “ Hepiniz hoş geldiniz. Filmimizden bahsedecek olursak, bu iki yıllık bir projeydi. Elimizdeki imkanlarla ve imkansızlıklarla çekilen bir film. Çok zor şartlar altında çekildi. Öncelikle bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum, onların çok büyük emeği var. Ayrıca, bu filme katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Katkılarından dolayı Samandağ Belediyesi ve Samandağ Belediye Başkanı Sn. Av. Refik Eryılmaz’a teşekkür ediyorum. Ayrıca, büyük emeği olan değerli abimiz, Samandağ Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Tahsin Demir’e teşekkür ediyorum. “ dedi.
Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, yaptığı konuşmada; “ Bu çiçeği Belediye Başkanımız Sn. Av. Refik Eryılmaz adına alıyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bütün zorluklara rağmen çok profesyonel bir çalışma yapmışlar. Ben kendi adıma bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kültürümüzü, dilimizi bu şekilde yansıttıkları için büyük bir keyifle izledim. Bütün ekibe çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak bundan sonra bu tür etkinlikleri sürekli yapacağımızı halkımıza müjdelemek isterim. Katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. “ ifadelerine yer verdi.
Filmin sonunda Tolga Antakya, katkılarından dolayı Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir’e çiçek takdim etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet