Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Haftanın Spor Haberleri

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, "İmkanlarımız Dahilinde Takımımıza Destek Olacağız"
 
Arsuz Karaağaç Spor'da Teknik Direktörlüğe Mehmet Kurt, yardımcılığına Emir Altun getirilirken, dış'ta 7 İç transferde de 3 futbolcuyla sözleşme imzalandı..
 
2019-2020 Sezonunda Hatay Süper Amatör Liginde Zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Arsuz Karaağaç Spor kulüp Başkanı Nevzat İnan ve yönetim kurulu üyeleri, futbolcularla birlikte Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven'i ziyaret ettiler.
 
Dış transferde 7 iç transferde de 3 olmak üzere 10 futbolcuyla sözleşme imzalayan Arsuz Karağaç Spor, takımın Teknik Direktörlüğüne Mehmet Kurt'u, yardımcılığına da Emir Altun'u getirdi.
 
İmza töreninde konuşan Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, "Arsuzlular olarak sizlerden şampiyonluk bekliyoruz. Biz Belediye olarak imkanlarımız dahilinde gereken desteği vereceğiz" dedi.
 
Karaağaç Spor, dış transfere, Batuhan Güldü, Hakan Derin, Recep Öklü, Sezgin Yelmer, Mazlum Öncel, İbrahim Yavuzatmaca ile Tolga Töremiş'i, iç transferde de Akan Karasu, Aliş Güler ile Oktay Sönmez ile sözleşme imzaladı.
 
 
 
İskenderun Spor'un Kalecisi İsmail Turhan Milli Takım İle Birlikte Portekiz'e Gidiyor
 
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor'un kalecisi 27 yaşındaki İsmail Turhan, Plaj Futbolu Türk Milli takımı ile birlikte Portekiz'e gidiyor.
 
Takımı 5 Temmuz İskenderun Spor ile birlikte Nevşehir Ürgüp'te kampta bulunan kaleci İsmail Turhan, 29 Ağustos tarihinde kamptan ayrılarak İstanbul Limak Eurasi Luxury otelinde Milli takım kampına katılacak. Turhan daha sonra 3-9 Eylül 2019 tarihinde yapılacak olan Avrupa (A) Ligi Süer Finalleri için Türk Milli takım arkadaşları ile birlikte Portekiz'e gidecek.
 
 
5 Temmuz İskenderun Spor'un Nevşehir Kampında Neşe Hakim
 
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor'un yeni sezon öncesinde Nevşehir Ürgüp Mustafa Oteli tesislerinde Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde devam eden kamp çalışmaları neşeli geçiyor.
 
Turuncu Mavili takım 5 Temmuz İskenderun Spor, Nevşehir Ürgüp Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü sahasında sabah Kor Çalışması, Pliometrik Kuvvet Çalışması, 2-2, 3-3 kaleli oyun oynandı. Akşam antrenmanında da Temel Beceri Çalışmaları, Eğitsel Oyun, pas ve Taktiksel çalışma yaptı.
 
5 Temmuz İskenderun Spor Teknik Direktörü Hıdır Özdemir, zaman zaman futbolcuları bir araya getirip, kampın önemine değiniyor.
 
 
 
Şampiyonlukların Efendisi Erzin Spor'da
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Spor, Spor camiası tarafından "Şampiyonlukların Efendisi" olarak anılan 41 yaşındaki Can Güven ile anlaştı.
 
Can Güven, 11 Yıllık Teknik Direktörlük kariyerinde İskenderun Spor, Erzin Spor ile Fatsa Belediye Spor'u Bölgesel Amatör Liginden 3. Lige çıkarttı. aralarında Kırıkhan Spor ile Osmaniye Spor'u da çalıştıran Can Güven'i bazı spor otoriteleri de "Şampiyon Hoca" lakabıyla da anıyor.
Can Güven, Erzin Spor'u çalıştırmaya başladı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet