Skip Navigation Links

Genel Müdür Çaparali, Hizmet Noktasında İstişarelerini Sürdürüyor

Genel Müdür Çaparali, Hizmet Noktasında İstişarelerini Sürdürüyor

Genel Müdür Çaparali, Hizmet Noktasında İstişarelerini Sürdürüyor

Yerel   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Altınözü İlçe Hamit İsaoğulları, İyi Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker ve Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Dörtyol Şube Başkanı Özgür Çınar, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Altınözü Yarseli Mahallesi Muhtarı Şemsettin Korkmaz’ında katılım gösterdiği ziyarette Genel Müdür Çaparali, yapılan ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu ifade ederek, halka hizmet etme noktasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.
Hatay genelinde yürütülen içme suyu, arıtma tesisleri, kanalizasyon ve yağmursuyu gibi altyapı projeleri hakkında kısa bilgiler aktaran Çaparali, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar ile birlikte hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını belirterek vatandaşların sağlığı için projelerin devam edeceğini belirtti.
Vatandaşı temsil eden her kuruluş ve muhtarlar ile istişare yapmalarından dolayı Genel Müdür Çaparali’ye teşekkür eden konuk heyet, HATSU’nun insan hayatı ve çevreye yönelik önemli hizmetlere imza attığını ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet