Skip Navigation Links

Şampiyon Belli! İkinci kim?

Duygu yoğunluğu yaşanan Şampiyon Filtre Bahar Şenliği'nde gurur ve sevinç de bir arada yaşandı

Ekonomi   A+a-

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde 1985 yılından bu yana faaliyet gösteren Şampiyon Filtre, düzenlediği Bahar Şenliği’nde çalışanlarıyla bir araya geldi. Piknik havasında geçen Bahar Şenliği’nde ızgaralar ve vejeteryanlara özel menü çalışanlara ikram edildi. Şenliğe, Karaağaç ve Nardüzü Belediye Başkanları Necmettin Acar ile Mehmet Yolcu da katıldı.

Duyusal yönü de olan Bahar Şenliği, Kurumlar Vergisi kategorisinde Hatay Altıncısı olan Şampiyon Filtre’nin ödülü Genel Müdür Selma Yılmaz tarafından, şirketin kurucusu Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz’a verildi.
Genel Müdür Selma Yılmaz, ödülü İTSO açılış töreninde almış ve babası Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz’a ailesi ve çalışanlar adına gururla vermek için Bahar Şenliği etkinliğini beklemişti.

Duygulu bir konuşma ile Bahar Şenliği’ne katılan herkesi selamlayan Genel Müdür Selma Yılmaz, ödülü gerçek sahibine vermek üzere babası Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz’ı sahneye davet ederken duygu yoğunluğu yaşandı.
Ödülü teslim alan Şahap Yılmaz, her zaman olduğu gibi geleneği bozmadı ve çalışanlarına şükranlarını sunan duygulu bir konuşma yaptı. 64 ülkeye ihracat yapan Şampiyon Filtre’nin başarının ve kalitesinin dünyanın tüm ülkelerinde tescilli olduğuna vurgu yapan Yılmaz, “Vergi rekorunda ilk kez ödül almadık ve geçen yıl sekizinciydik bu yıl ise altıncı olarak ödülümüzü aldık. Dünyanın her üç ülkesinden birinde Şampiyon Filtre kalitesi var. Dünyanın 64 ülkesine ihracat yapıyoruz. Sizler Şampiyon Filtre’nin çalışanı değil, bu ailenin birer ferdisiniz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Konuşmanın ardından voleybol ve masa tenisi turnuvalarında dereceye giren çalışanlara kupa, madalya, spor ayakkabısı ve spor çantası hediyeleri verildi.
Şampiyon Filtre her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bahar Şenliği’nde çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi.

Sosyal etkinliklerle çalışanları arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmeyi amaçlayan Şampiyon Filtre, yaklaşık bir aydır çalışanların katıldığı Voleybol ve Masa Tenisi turnuvalarını gerçekleştirdi.
Bahar Şenliği kapsamında etkinliğin özelliği ve önemi ile ilgili Şampiyon Filtre Yönetiminden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Üretirken çalışanlarıyla, filtre pazarında müşterileriyle, başarıda ortak mutluluk yaşamayı ilke edinmiş Şampiyon Filtre, büyük bir aile olarak çalışanlarına, müşterilerine, bölgesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getirmek gayretini göstermektedir.
Safire’de düzenlediğimiz Bahar Şenliği etkinliğimizde; Ailemizin babası, Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Onursal Başkanımız Sayın Şahap Yılmaz’a, Genel Müdürümüz Sayın Selma Yılmaz tarafından, Kurumlar Vergisi dalında vergi rekortmenleri arasında altıncı sırada yer almamız hasebiyle törende alınan plaket takdimi yapılacaktır.
Çalışanlarımız ve aileleriyle bir araya geldiğimiz Bahar Şenliği etkinliğimiz, Şampiyon Filtre ailesinin birliğini ve bütünlüğünü ortaya koyması nedeniyle büyük bir önem taşımaktadır.

Sürekli iyileştirme kapsamında oluşturduğumuz öneri sistemine, katkıları nedeniyle katma değer sağlayan ve ödüle layık görülen çalışanlara çeşitli ödüller verilecektir.
Bahar Şenliği kapsamında düzenlenen voleybol, masa tenisi turnuvalarında dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncülere kupa, madalyaları dışında, spor ayakkabısı ve spor çantası hediye edilecektir.
Voleybolda Şampiyon Filtre Hava Montaj Bölümü takımı şampiyon olmuştur
Şenlik kapsamında ayrıca turnuvaya katılan tüm çalışanlar arasında yapılacak çekilişlerde bir adet plazma televizyon, müzik seti ve bir çok küçük ev aleti sahiplerini bulacaktır. Etkinliğimizde ödülden daha önemli olan birlik ve beraberlik takım ruhunun güçlendirilmesi amaçlanmıştır.
Şampiyon Filtre bünyesinde oluşturulmuş yangın acil müdahale ekibimizin, olaylara anında ve etkili müdahalelerinde gösterdikleri başarıdan dolayı altınla ödüllendirilmesi sağlanmıştır.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet