Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Haftanın Spor Haberleri

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

"BİZ BİR PROJE TAKIMIYIZ"
 
Bölgesel Amatör liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor'un yeni sezon öncesi kamp çalışmaları aralıksız devam ederken, Başkan Fatih Tosyalı ile yönetim takımı yalnız bırakmıyor.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcısı ve 5 Temmuz İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, As Başkan Bünyamin Saraçoğlu, Başkan kulüp Başkan yardımcısı Suat Alpaydın, futbolcularla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Fatih Tosyalı, daha sonra Kulüp Yönetimi, Teknik Direktör Hıdır Özdemir, yardımcıları Halit Yavuz, Emre Altun ve Kenan Kurt ile bir araya geldi.
 
Başkan Tosyalı burada yaptığı konuşmada, "Biz bir proje takımıyız. Sporcularımızın en iyi şartlarda liglere hazırlanmaları için tesislerimizin ihalesini yaptırdık. Yeni sezon öncesi genç ve çok koşan, bir ekip oluşturduk. Taraftarlarımızın güzel ortamda müsabaka izlemeleri, ve futbolcularımızın güzel futbol sergilemeleri için 5 Temmuz stadının tadilatı 5-6 gün sonra tamamlanacak. Daha fazla gençlerimizi bünyemize katabilmek için iyi bir altyapı ekibi oluşturduk. Üst ligler bizim hedeflerimiz arasında. Bu yönde de imkanlarımız dahilinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.
 
 
 
"TURUNCU MAVİLİ FORMA ASLAN'IN AĞZINDA"
 
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Sporluların Nevşehir Ürgüp Mustafa tesislerinde kamp çalışmaları aralıksız devam ederken, teknik Direktör Hıdır Özdemir, sık sık futbolcularla bir araya gelerek uyarılarda bulunuyor.
 
Nevşehir Ürgüp Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tesislerinde yapılan çalışmalar öncesine futbolcularla bir araya gelen 5 Temmuz İskenderun Spor'un Teknik Direktörü Hıdır Özdemir, "Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla buraya geldik. Burada liglerin başlamasına az bir zaman kaldı. Turuncu Mavi sevdalıları bizlerden başarı bekliyor. Hiç bir kimse benim babamın oğlu değil. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Çok çalışan Turuncu Mavili formayı kapar" dedi.
 
 
 
İSKENDERUN SPOR'UN KALESİ EMİN ELLERDE
 
Bölgesel Amatör Lginde (BAL) mücadele eden Turuncu Mavili ekip 5 Temmuz İskenderun Spor'un yeni sezon öncesinde kalesi emin ellerde.
 
Turuncu Mavili ekip 5 Temmuz İskenderun Spor'un kaleci antrenörü Kenan Kurt nezaretinde çalışan İsmail Turhan, Setfettin Özel ile Okan Kaynar, yeni sezonun başlamasını iple çekiyorlar. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen 5 Temmuz İskenderun Spor'un kalecileri, hiç kimse merak etmesin, kalemiz emin ellerde dediler.
 
 
5 TEMMUZ İSKENDERUN SPOR'UN KAMPINDA ÇALIŞMAYANA CEZA
 
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor'un Nevşehir Ürgüp Mustafa oteli tesislerinde devam eden kampında As Başkan Bünyamin Saraçoğlu ile Başkan yardımcısı Suat Alpaydın'ın çalışmayana ceza uygulaması herkesi harekete geçirdi.
 
5 Temmuz İskenderun Spor'un As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ile Başkan yardımcısı Suat Alpaydın, sabah Ürgüp Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü sahasında yapılan idmanda, ceza uygulaması nedeni ile kendileri de çalışmalara katılarak örnek oluyorlar.
 
 
ERZİN SPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR CÜNEYT KARAKUŞ İSTİFA ETTİ
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney Temsilcisi Erzin Spor'da yaklaşık 1 ay önce sözleşme imzalayan Teknik Direktör Cüneyt Karakuş, görevinden istifa etti.
 
Teknik Direktör Cüneyt Karakuş, istifa kararı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yaptığımız görüşmelerde bir takım vaatlerde bulunan yönetim, bunları yerine getirmeyince karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı aldık. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyor, Erzin Spor'a başarılar diliyoruz" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet