Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARİAD Eğitime Destek Konserleri Devam Ediyor

ARİAD Başkanı Ağır: ‘’Sen Ben Yok, Biz Varız’’

ARİAD Eğitime Destek Konserleri Devam Ediyor

Arsuz   A+a-

 ARİAD Başkanı Ağır: ‘’Sen Ben Yok, Biz Varız’’
Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Eğitime Destek Konserlerine hız kesmeden devam ediyor.
Arsuz İş İnsanları Derneği’nin eğitime destek amaçlı düzenleyecekleri konserde ünlü sanatçı RUBATO 4 Eylül 2019 Çarşamba günü Arsuz GarajBar’da sahne alacak.
Arsuz da gerçekleştirilecek olan konser ile ilgili açıklamalarda bulunan Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır, ‘’Geleceğimiz olan genç öğrencilerimiz için 3. Eğitime destek konserimiz 4 Eylül 2019 tarihinde Arsuz GarajBar'da (676 Pool Club) gerçekleşecek. İlk yılımızda Medeniyetler Korosu, ikinci yılımızda Çelik ve şuan üçüncüsü gerçekleşecek olan eğitime destek konserimizde RUBATO sizlerle olacak. Her yıl 40 üniversite öğrencimize kişi başı 1500 Lira burs imkanı sağlarken, bu yıl ise burs ücretini kişi başı 1750 Lira olarak belirledik. Burs sıralamasını düzenlerken şeffaf bir şekilde önceliğimizi maddi durumu çok kötü olan, anne veya baba vefat etmiş ya da ayrılmış, durumu kötü kendi imkanları ile okuyan, ailesi üzerinde herhangi bir mal varlığı olmayan öğrencilerimizi değerlendiriyoruz. Bu yolculukta desteklerini bizden esirgemeyen siz değerli eğitim gönüllülerine sonsuz teşekkürlerimizi borç biliyor, ‘Sen Ben Yok, Biz Varız’ İlkesiyle hareket edip gençlerimizin geleceğine yön verme arzusuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ Dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar